Dislike essence producten aug/sept ’13

Dislike essence producten aug/sept ’13

essenceDe afgelopen maand en ook nog een stukje van september heb ik verschillende make-up producten geprobeerd van het budget merk essence. Naast een hoop verrassingen, mooie producten, uitblinkers kwamen er ook een paar voorbij waarvan ik denken, ‘ wat moet ik ermee’.

Het leek mij een goede idee om die naaste de reviews die ik erover heb gemaakt ook nog is extra uit te lichten zodat je misschien deze miskopen wel overslaat in de winkel! Kijk mee.

essence – Me & My Ice Cream Eyeshadow

Als je de review hebt gelezen over deze oogschaduw uit de limited edition van essence dan weet je wel waar om het een dislike is. Aan de uitstraling ligt het niet want ze zien er leuk, schattig en hebberig uit. Maar helaas, welke kleur je uit de collectie ook hebt, ze zijn alle 3 het zelfde en het resultaat van elke oogschaduw is een lichte, witte gloed. Voor de kleur oogschaduw van hoe die er uit zit is die niet te gebruiken dus, maar als highlighter kan die wel door! Klik voor de uitgebreide review hier.

essence – nail art Paper Print manicure

Waarschijnlijk is iedereen hier voor wel van op de hoogte dat dit product van essence beter in de winkel kan blijven. De paper print manicure set, een doosje met leuke prints en een speciale lak om het op je nagel te krijgen. Nu ben ik er een uur aan kwijt geweest en is het mij op geen ene mogelijkheid gelukt om het voor elkaar te krijgen, echt troep. Nu was ik bang dat ik de enige zou zij die iets verkeerd deed, maar tot mijn verbazing was het niemand nog gelukt! Dat zegt genoeg toch? Bekijk de uitgebreide review hier.

1essence – Me & My Ice cream shimmer pearls

Het was een van de meeste gewilde limited edition producten uit de Me & My Ice cream lijn van essence, de shimmer peals. Een klein doosje voorzien van kleine kleurrijke bolletjes die een mooie shimmer beloven. Helaas, ondanks dat het een schattig product is, valt de shimmer erg tegen. Het poeder is erg dof en is moeilijk te beschrijven als highligther. Ondanks dat vind ik hem wel erg leuk om in mijn stash te houden, omdat hij er gewoon zo schattig uitziet. Bekijk de uitgebreide review hier.

essence – Eye Sorbet

Ik denk dat dit product bij mij echt hoge verwachtingen had, omdat ik een paar jaar geleden het zelfde product had gebruikt wat zo tegenviel. Het moest het zou toch wel verbeterd moeten zijn in al die jaren dacht ik? Maar nee, een drama en de review besloot ik daarom ook niet af te maken. Nog geen 5 minuten laten toen ik bezig was met swatches maken begon de oogschaduw te barten op mijn huid. Hoe zou het eruit zien wanneer je dat effect op je ooglid hebt? Crackle Eyeshadow?? Ik heb er geen ander woord voor dan, drama! Bekijk de uitgebreide review hier.

24 producten die helaas er erg leuk uitzien, waarvan je veel hoopte maar helaas echt ontzettend tegen zijn gaan vallen. Zo zie je maar weer dat niet elk product uit een collectie dezelfde kwaliteit heeft en dat de uitstraling soms erg misleidend is of te mooi om waar te zijn.

Heb jij nog essence dislikes? Heb je ervaring met bovenstaande producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram