Dinsdag 9 Sept. Fashionfeestje in Zoetermeer!

Dinsdag 9 Sept. Fashionfeestje in Zoetermeer!

fablouise1Het leek mij wel weer een keer leuk om een kort verslagje te maken van een dag uit mijn leven. Ik was namelijk gisteren voor het eerst in mijn leven in Zoetermeer voor een heel leuk feestje!

Miss Etam had mij uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op het hoofdkantoor naar de nieuwe collecties die straks weer in de winkel komen te hangen. Omdat ik Miss Etam vooral ken qua naam en helemaal niet qua kleding leek het mij leuk om erheen te gaan! Ik nam al vroeg de trein richting Zoetermeer waar ik vervolgens werd opgehaald met de auto om naar het hoofdkantoor te gaan.  Het was direct een gezellige sfeer vol lieve medewerkers en bloggers. Ik stond gelijk voor het koffietentje voor een lekkere cappuccino en de barista maakte een mooie hartje met het melkschuim en dat vind ik altijd zo leuk, de koffie smaakt dan nog lekkerder.  Laat de show maar beginnen!

fab3Naast een lekkere koffie, een onwijs leuke show waar een uitgebreid verslag over komt waren en ook allemaal culinaire hapjes en een leuke bediening haha! Deze jongen keek wel even perfect in de camera (toen ik een foto wou maken van  iets heel anders, hihi!)

fab4

Bij een fashionfeestje hoort natuurlijk versiering. Ik vind ballonnen, slingers en al het andere kleurrijke wat glimt en glittert helemaal geweldig en moet ik altijd even op de foto zetten. Het maakt namelijk een feestje helemaal compleet!

Tot een uur of  5 was in aanwezig op het hoofdkantoor van Miss Etam waar ik een geweldige show heb gezien van de kleding van Miss Etam en Promiss. Twee merken waar ik voorheen maar weinig mee had maar dat is helemaal veranderd. Ik heb denk ik wel 100 keer tijdens de show gezegd, ‘hè dat is leuk’ ‘oh wauw’ ‘leuk’!  Dat zegt genoeg toch? De kleding wordt allemaal een stuk hipper en dat gaan jullie binnenkort zien in een leuk filmpje!

fablouise2Om 5 uur werd ik weer met de taxi op het station afgezet en ging ik door naar Utrecht ging om even lekker te eten bij de Julia’s daarna pakte ik de trein naar huis!  Vandaag ben ik weer op pad en heb ik een afspraak/event in Amsterdam. Ik ga natuurlijk weer wat foto’s maken en wie weet een verslagje!

Vind jij versiering ook altijd zo leuk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram