Dinsdag 29 juni

Dinsdag 29 juni

Wat kan ik met een fijn gevoel terug kijken naar een heerlijke lange ochtend. Wakker worden met bestellingen in je mailbox is toch wel even een droom die uitkomt.

De hele ochtend was ik vooral bezig met het maken van nieuwe illustraties. Een tijdje terug stelde ik op mijn Instagram de vraag welke printjes jullie graag wouden zien en daar kwamen hele leuke reacties op. Ik ben dus flink aan de slag daarmee gegaan om natuurlijk wel aan jullie wensen te voldoen. Ook komen er heel veel vragen binnen wanneer er weer nieuw planners online komen, het staat op mijn To Do lijstje, dus ook dat komt eraan.

Begin van de middag kwam mijn beste vriendinnetje langs om gezellig kopjes koffie te drinken, lekker te kletsen en brachten we samen de eerste bestellingen naar het postkantoor. Zo ontzettend leuk om de eerste pakketjes met de telefoonhoesjes naar jullie te sturen. Woehoe!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram