Dinsdag 22 juni!

Dinsdag 22 juni!

Heel eerlijk, ik vind het wel weer even wennen om dat persoonlijke bloggen op te pakken. Het is toch weer de bedoeling om vaker je mobiel erbij te pakken om momenten te fotograferen. Iets wat ik eigenlijk een beetje uit mijn systeem is gegaan en weer langzaam moet terug komen. Hoe dan ook, vandaag dinsdag 22 juni is een heerlijke dag voor mij.

Vandaag was het tijd voor mijn 2e vaccinatie prik, en niet dat ik zo erg uitkeek naar het vaccineren. Het was de dag dat ik samen met mijn beste vriendin weer een lekker dagje kon plannen en iets leuks kon doen. We konden namelijk tegelijk gevaccineerd worden en hebben van dat moment gelijk gebruik gemaakt om gezellig even de stad in te gaan, te lunchen en te winkelen. Heerlijk even tijd voor ons samen!

Het vaccineren zelf stelt niks voor en gezien ik bij de 1ste prik nergens last van heb, ga ik er ook stiekem wel van uit dat deze 2e prik ook mee gaat vallen. (Fingers Crossed). Vaccineren duurt nog geen minuut dus toen we daar weer weg konden reden we lekker naar het het centrum van Zwolle om even te winkelen. De eerste stop was koffie. Beide zijn we beste wel erge koffiedrinkers en onderweg merkte we ook dat een dosis cafeïne ons goed zal doen.


We bezochten een aantal van onze favoriete winkeltjes waaronder Sostrene Grene en Sissy Boy. Onze 3de stop was onze favoriet, de Costes. Eenmaal daar brachten we best wel wat tijd door. Ik zag teveel leuke dingen en aangezien mijn vriendin een style queen is, komt zij altijd met de leukste combinaties en setjes aanzetten. Met als resultaat een paskamer vol leuke kleding en moeilijke keuzes.

Uiteindelijk ben ik goed geslaagd de Costes uit gegaan met 2 leuke shirtjes en een heel tof denim jurkje. Ik zal deze snel aan jullie laten zien.

Ik denk dat iedereen het werk herkent, (vooral mannen) dat je van winkelen trek krijgt. Het zonnetje was aan het schijnen en met een heerlijke broodje to go zochten we langs de gracht een leuk plekje op om lekker te lunchen. Weer een heerlijk moment om even stil te staan en te genieten van het moment. Zodra het broodje op was en de ijssalon om de hoek zichtbaar was, was het ook een heerlijke moment om lekker een ijsje te halen!

Het is nu halverwege de middag dat ik dit artikel maak. De rest van de dag moet ik mij even opsluiten achter de computer en wat belangrijke werkzaamheden te doen. Ik moet mij nog gaan focussen op een artikel en een logo ontwerp die ik aan het maken ben voor een klant met een aantal kleine aanpassingen. Genoeg dingen om aan te werken en aangezien het zonnetje nog steeds heerlijk schijnt, heb ik ook wel erg zin om een rondje te gaan skeeleren!

Op het menu vanavond staan Mexicaanse Vega wraps. Iets wat ik weer een beetje heb her-ontdekt en waar ik lekker veel groentjes in kan klaar maken. Heerlijk en een feestje om straks van te genieten. Maar nu eerst maar even aan de slag!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 23 juni 2021 / 12:27

  Ijsjes, shoppen, bloemen.. wat een heerlijk en fleurig overzicht !

  • Laura Louise
   Auteur
   23 juni 2021 / 19:38

   Haha jaa lekker fleurig he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram