Dinsdag 1 februari

Dinsdag 1 februari

Het was de bedoeling dat ik wat vaker een persoonlijke update zou gaan geven, maar zoals je hebt gemerkt is dat idee weer een beetje in de kast gaan zitten. Ik pak het weer op en zal je weer wat vaker een ‘behind the scenes’ kijkje geven.

We kunnen en mogen namelijk weer wat meer buiten de deur werken en dat vind ik met mijn baan altijd heerlijk. Vandaag ging ik dan ook naar het Douwe Egbert café in Zwolle. Waar je echt heerlijk kunt zitten om te werken, koffie te drinken en naar buiten kunt kijken. Ik vind het echt een fijne en vooral ook gezellige plek.

En het leuke aan werken op locatie is ook dat je weer een goede reden hebt om even een paar winkeltjes bij langs te gaan. Zo vond ik het wel even leuk om een blik te werpen in de Douglas waar ik trouwens allemaal nieuwe mooie ontdekkingen deed.


Maar er moest natuurlijk vooral gewerkt worden en voor een vriend van mij moest ik wat foto’s schieten, zijn LinkedIn pagina bijwerken en voor mijzelf had ik ook nog het een en ander te doen. Kortom een heerlijk dagje!

Gisteren (maandag) had ik een soort van spontane beauty dag want mijn beste vriendin kwam langs om mijn nagels weer om te toveren met een mooie gellak, mijn wenkies in shape te brengen (alleen zij mag eraan zitten) en dit keer hebben we ook een pedicure gedaan. De eerste keer dat ik zoiets ging doen en ik ben enthousiast. Ook dit wil ik zeker vaker gaan doen.

De rest van de maandag stond een beetje in het teken van mijn huis. Mijn badkamer is helemaal af en ik ben dol gelukkig. Ik wou heel graag wat mooie accessoires kopen al is dat best lastig met mijn veel te moeilijke smaak… Probeer dat gene maar te vinden wat in je hoofd zit. Ook mijn slaapkamer heeft een touch-up gekregen en daar kocht ik wel wat leuke accessoires voor. Binnenkort lijkt het mij leuk om een soort van artikel te maken over de inrichting van mijn slaapkamer!

Vanavond staat in het teken van thee met stroofwafels een zacht dekentje en een slechte reality serie. Ik heb zin in een avondje niks en met dit slechte weer lijkt mij dat een prima plan!

Morgen heb ik een gezellig dagje met mijn moeder op de planning en ga ik foto’s schieten voor de reviews van NOOSH Beauty en Trinny London.

Tot snel, X


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram