Deze zomeritems wil je in je kledingkast!

Deze zomeritems wil je in je kledingkast!

Qua kledingstijl ben ik eigenlijk altijd vrij neutraal geweest als het gaat om kleuren. Ik vind printjes ontzettend leuk maar omdat ik weet van mezelf dat ik zelf erg snel uitgekeken raak van dingen weet ik dat ik het het beste eraan doe om qua kledingstijl altijd op ‘neutraal’ vlak te blijven. In de herfst en winter draag ik graag donkere en warme tinten, in de lente en zomer kies je natuurlijk al snel voor pastel en frisse tinten.

Het is daarom ook altijd weer leuk om te zien als je je wintergarderobe inwisselt voor een nieuwe kleurenpalet en alle leuke kleurtjes tevoorschijn ziet komen. Ik vind een zomergarderobe overigs een stuk leuker om te winkelen omdat ik dol ben op leuke jurkjes en tops. Nu ben ik op internet wezen rondsnuffelen en kwam ik bij Soccerfanshop. Daar heb ik een paar toffe zomeritems bij elkaar gevonden die thuis horen in je nieuwe zomergarderobe. Ze verkopen daar verschillende merken als Nikkie, In Gold We Trust, LA Sisters, Moschino en noem maar op. Dit lijstje die ik heb gemaakt is een combi van neutrale items die je zowel wat stoerder als sexy kunt dragen, waar je lekker mee kunt combineren en waar je niet snel op uitgekeken raakt. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Ik heb kennis gemaakt met het merk Malelions. Mijn grote favoriet uit dit lijstje is de ‘simpele’ shirt dress (nr. 2) van dit merk. Het leuke aan dit model is dat hij zowel stoer als heel sexy te dragen is, bijvoorbeeld met een toffe riem op je taille. Ik vind vooral de kleur heel mooi en lekker voor de zomer. Je kunt dit soort kledingstukken zowel combineren met toffe boots, sneakers maar ook sexy met hakken. Een ander grote favoriet wat ik tegenkwam van malelions is de cargo broek (nr. 4). Cargo broeken zie je de laatste tijd weer een stuk vaker en deze variant in de mooie licht beige kleur is toch perfect om te combineren met leuke crop tops!

De Guess laarsjes (nr. 5) hebben vooral mijn aandacht getrokken omdat ik het merk logo op de achterkant heel tof vind staan, het lijkt namelijk bijna een sieraad. Je ziet dit soort boots de laatste heel veel en ze zijn ook ideaal om te combineren met zowel een broek als een jurkje. Ideaal voor de zomer!

Mag ik even een minuutje voor de prachtige hakken van Guess (Nr. 7). Want ook deze schoenen van Guess vind ik ontzettend aantrekkelijk. Daar wil je toch deze zomer op rondparaderen! Ik vind de kleur werkelijk waar prachtig. Wanneer je benen wat getinter zijn in de zomer en dan met een mooi goudkleurig enkelbandje erbij, dan steel je absoluut de show.

Je moet ervan houden maar ik ben echt een liefhebber van croptops. Ik draag ze het liefst met een hoge taille broek en wanneer het iets gekleder moet zijn dan is het perfect te combineren met een leuke losse blazer. Ik kwam deze tops (nr. 8) tegen van het merk ‘Off the Pitch’ en vooral de blauwe kleur vind ik prachtig. Dit soort tops zijn ook heel leuk te combineren met een lange rok en daaronder een paar stoere boots of witte sneakers.

Kortom zoals je ziet zijn het allemaal items waar je veel kanten mee op kunt in de zomer en dat is het voordeel van neutrale kledingstukken. Eindeloos combineren en stijlen op de manier hoe jij het wilt dragen. Deze gaan absoluut op mijn wishlist want ze horen hoe dan ook in mijn kledingkast thuis en zie mij er al helemaal in lopen!


Wat vind jij van deze items? Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram