Deze meubels maken je huis zo gezellig!

Deze meubels maken je huis zo gezellig!

Als je mij blog een beetje dagelijks een bezoekje komt brengen dan zie je regelmatig dit soort artikeltjes voorbij komen. Ik vind het leuk om mijn favoriete items met jullie te delen die ik ben tegen gekomen en dat kan van alles zijn.

Vaak zijn dat interieur items, maar ook decoratie, of sieraden, toffe telefoonhoesjes, schoolspullen, de lekkerste ijsjes en noem maar op. Ik ben nu de laatste dagen enorm in de ‘meubel mood’ en kom zoveel leuke items tegen waarvan ook heel veel lekker in de sale is, whoehoe! Ik heb vandaag een lijstje met meubels voor je die ik zelf heel tof vind en die je interieur echt een boost geven. Kijk je mee!  1. Houten bijzettafeltje 2. Apothekerskast 3. Fauteuil Felix 4. Stoel Rotan 5. Lamp Paradise 6. Hangstoel 7. Spiegel Rotan 8. Thalia Tapijt

Zoals je al vaker voorbij ziet komen ben ik heel erg van van hout en rotan. In dit lijstje dan ook weer een aantal hout/rotan items. Ik ben verliefd geworden op het ronde kleed van CASA. Ik ben fan van ronde kleedjes maar deze variant met een soort bloem patroon vind ik prachtig.

Zelf heb ik een hangstoel in huis hangen en omdat het echt een Eye-catcher in huis is, heb ik hem er even bij gezet. Heb je een leuk plekje over, twijfel dan niet. Een hangstoel maakt je huis zo gezelliger.

Xenos heeft altijd toffe meubels en zijn ook nog is heel betaalbaar. Al een behoorlijk lange tijd ben ik verliefd op de apothekerskast Hij is er in 3 varianten maar de bruin houten versie is mijn favoriet. De kast is al ontzettend betaalbaar maar nu zit er nog een keer €30,- korting op! Ik had hem graag in de badkamer willen hebben en vol willen stoppen met beauty stuff en noem maar op. Maar ook in de hal lijkt hij mij prachtig.

Ik heb al een tijdje een Rotan spiegel in het toilet hangen maar ik wou er ook nog graag een voor in de slaapkamer. Deze variant van Xenos is heel tof en ook lekker goedkoop!


Wat vind jij van bovenstaande item?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 26 juli 2019 / 09:17

    Leuke items! Zo’n hangstoel vind ik echt té leuk voor buiten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram