Deze items maken je interieur geweldig!

Deze items maken je interieur geweldig!

Een nieuw jaar, een nieuw interieur. Het is hartstikke leuk om eens in de zoveel tijd je interieur een boost te geven en dit hoeft helemaal niet veel tijd en geld te kosten. Nieuw meubelstuk, voeg wat leuke decoratie toe, ander kleurtje op de muur en verschuif het een en ander!

Zelf vind ik het heel leuk om regelmatig de boel om te gooien. Ook vind ik het geweldig om decoratie te shoppen, kleine toevoegingen maken soms z’n groot verschil. Ik breng aardig wat tijd door op het internet opzoek naar leuke wooninspiratie en webshops en kom regelmatig items tegen die je interieur echt geweldig maken. Tijd om ze op je verlanglijstje te zetten.


Ik vind een witte basis het mooiste en vanuit daaruit te werken met hout en mooie toevoegingen als koper, goud, rotan en wol tinten en producten. Een mix van natuurlijke materialen, romantiek en een tintje modern. In de webshop van Emob heb ik even rondgekeken en daar kwam ik een aantal items tegen die zo leuk zijn in een woonkamer, ze geven je hele uitstraling direct een boost. Ik heb ze even bij elkaar gezet om je wat inspiratie te geven. Kijk mee!


Zoals je kunt zien zijn bovenstaande items vrij rustig en daarom leuk om lekker mee aan de slag te gaan en mee te decoreren erom heen. Het wandrek met 6 vakken vind ik echt geweldig. Hier kun je leuke boeken in kwijt met mooie kaften, hangplantjes en beeldjes. Ook de stoel in beige en geel vind ik heel leuk. Leuke fluffy kussen erin en hij maakt je woonkamer een stuk gezelliger. Zelf heb ik veel hout in huis en daarom vind ik ook de boomstam heel leuk die dient als klein bijzettafeltje. Je kunt deze naast je lekkere leesstoel zetten en hier je kopje thee en boek op kwijt.


Wat vind jij van bovenstaande items?
Hou je ook zo van interieur?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 13 januari 2019 / 15:38

  Wat een prachtige items zeg! Ik vind de twee zetels zo enorm mooi, zowel de witte als de gele. Echt een heel mooi design. Wel jammer dat ze zo duur zijn haha.

 2. 11 januari 2019 / 21:50

  Ik houd van deze style <3 Vooral die houten bijzettafel is zooo tof! En dat wandrek 😍

 3. Kim
  11 januari 2019 / 08:58

  Wat een mooie items, vooral de kast vind ik heel mooi en ook het wandrek.
  Liefs, X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram