Deze items horen in je wintergarderobe!

Deze items horen in je wintergarderobe!

Kijk jij ook stiekem een beetje uit naar het voorjaar? We hebben natuurlijk nog geen echte winter gehad en eigenlijk liggen de dikke truien er nog net zo bij als toen ze in de kast kwamen. Toch kan er in januari en februari nog echt wel een ‘strenge’ winter komen. Geloof jij er nog in dat er een pak sneeuw in ons land valt?

Tot die tijd laten we de truien nog even op de plank liggen en kijken we ook nog even stiekem naar deze fashionable winterse items. Ik heb namelijk online bij Jeroen Beekman Mode een aantal toffe items bij elkaar gezocht die heel je heel goed kunt combineren en waar je heel stijlvol de winter meer door kunt komen. Bij Jeroen Beekman verkopen ze mooie merken als Marc Cain, Maison Scotch, Cambio, Lui Jo en nog veel meer. Kijk je mee naar mijn favorieten? Misschien zit er nog een tof item voor je tussen!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Bovenaan het rijtje staat de geweldige roze coltrui van 10 days. Ik ben zelf dol op truien met een col omdat je er heerlijk in weg kunt kruipen. De zachtroze kleur is natuurlijk heel lieflijk maar juist ook heel stoer te combineren. Wat dat je van een gecoate zwarte broek eronder en een paar toffe sneakers of boots? Ben je nog opzoek naar nieuwe boots? Vorige week schreef ik al een artikel over mijn zoektocht naar nieuwe perfecte boots en zocht ik een paar toffe varianten uit!

De laatste tijd heb ik mijn skinny jeans een beetje op aan de kant gelegd om plaatst te maken voor broeken met een flared pijp. Ik ben dol op flared jeans en naast dat ze zo tof zijn om te dragen vind ik ze ook heerlijk zitten. Altijd maar die veel te strakke broeken word je ook wel een beetje gek van (haha). Nu heb ik verschillende broeken met flared pijp in de kast liggen maar ben ik nog opzoek naar een mooie zwarte jeans met flared pijp. Een zwarte jeans is natuurlijk altijd goed te combineren en daarom vind ik dat deze niet kan ontbreken in mijn kast. Ook weer heel tof te combineren met zo’n zoet roze coltrui erboven!

In de winter zie je veel gecoate broeken, leggings en rokjes. Ik ben verliefd geworden op het rokje van ‘Arma Mirte’. Deze is door de boord mooi hoog te dragen. Blouse of shirtje erin, panty eronder en stoere boots en klaar is je outfit! Ik zie hem al helemaal in combinatie met de trui van Maison Scotch. Stijlvol en toch stoer!

Ondanks de zachte winter wil je natuurlijk af en toe even een geweldige winterjas dragen. Ik ben zelf dol op fluffy coats en daarom is mijn oog ook gevallen op de jas van Reset. Deze ziet eruit alsof je hem de hele dag door wilt dragen. Door het korte model is hij stoer te combineren en door de neutrale kleur heel leuk te combineren met verschillende sjaals en prints. Eigenlijk een jasje die je standaard in de kast moet hebben en ieder jaar er weer bij kan pakken.


Wat vind jij van bovenstaande items? Wat is jouw favoriete item?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 16 januari 2020 / 13:34

    ah wat een toffe items heb je weer onder elkaar gezet! Die roze veters in die lichte schoenen.. love it!

  2. 15 januari 2020 / 18:33

    Mooie lijst! Goede basics zijn inderdaad erg belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram