Deze interieur items staan op mijn wishlist!

Deze interieur items staan op mijn wishlist!

Ik heb weer een mooi lijstje gemaakt met interieur items die op mijn wishlist staan want zoals je misschien wel weet, ben ik gek op interieur! Je herkent het misschien wel, even een blik op Pinterest en je ogen vallen op de mooiste inrichtingen en dat zet je zelf ook weer aan het snuffelen.

Zo ben ik weer het internet opgegaan en kwam ik een aantal mooie items tegen die je gewoon in je huis wilt hebben staan. Van prachtige sfeervolle lampen tot aan industriele meubels van Robuustetafels.be. Benieuwd naar mijn wishlist? Kijk snel mee!Het pronkstuk uit dit lijstje is denk ik wel de grote robuuste tafel. Het is voor mij een droom dat ik ooit een grote leefkeuken heb waar ik plaatst heb voor zo’n prachtige robuuste tafel met verschillende stoelen eraan. Een tafel waar je aan kunt werken, aan kunt eten en lang aan kunt tafelen met je familie en vrienden.

Waar ik nu vooral naar aan het zoeken ben is mooie verlichting voor in huis. Het natuurlijk een stuk eerder donker en dan merk ik dat ik net wat meer verlichting nodig heb in huis. Lampen vind ik lastig omdat ik niet hou van standaard verlichting. Als de lamp uitstaat moet hij namelijk ook nog mooi en passend zijn voor het interieur. Zo heb ik een nieuwe lamp nodig voor in de slaapkamer en dat was niet heel lang zoeken, want mijn oog viel al snel op de prachtige lamp van Kwantum nr. 2. Deze lamp vind ik geweldig voor op een slaapkamer, hij straalt zoveel sfeer en warmte uit en ik denk dat hij perfect matcht met mijn terra kleur op de muur.

Nog een grote favoriet uit het lijstje is toch wel het ladekastje nr 1. Ik vind acaciahout in combinatie met messing heel chique staan en ook de ronde afwerkingen maakt hem helemaal af. Ik vind ladekastjes altijd een handige toevoeging omdat je er veel in kunt opbergen en ook nog mooi met decoratie erop kunt stijlen.

Een tijdje geleden heb ik 2 eettafelstoelen besteld maar helaas bleek dit een vreselijke miskoop te zijn geweest. Gelukkig kunnen ze retour en sta ik weer open voor nieuwe eettafelstoelen. Ik wil graag twee stoelen die heerlijk zitten, een beetje anders zijn dan anders maar toch neutraal staan bij mijn witte eettafel. Op dit moment ben ik vooral verliefd geworden op de eettafelstoelen nr. 7. Ze zijn bekleed met lekkere zachte fluffy stof en hebben een gouden frame. Ze zitten volgens mij heerlijk zacht en zijn door de gouden details net even wat anders!


Wat vind jij van deze items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram