Deze interieur items staan op mijn wishlist!

Deze interieur items staan op mijn wishlist!

Oh Oh Oh, wat ben ik heerlijk online inspiratie aan het opdoen van mooie interieur items. Ik heb helemaal zin om weer het een en ander in huis te veranderen en om alvast een beetje inspiratie op te doen heb ik bij otto.nl een aantal toffe items gevonden die ik zeker even met je wilt delen.

Ik vind met interieur bezig zijn altijd ontzettend leuk. Je kunt blijven veranderen met zowel grote aanpassingen als kleine. Of je nu een kussentje toevoegt of een geheel nieuw vloerkleed. Wil je wat anders, dan kan je alle kanten op en het zo duur maken als je zelf wilt. De items die ik heb gevonden passen heel goed bij de stijl die ik al in huis heb en zijn dan ook zeker een mooie toevoeging. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgezocht? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Nr. 1 de prachtige hanglamp is toch wel een favoriet van mij. Ik vind het warme ‘oranje’ glas ontzettend mooi en ik denk dat dit een hele toffe lamp zal zijn in de hal. Een eyecatcher als je binnenkomt! Nog een grote favoriet uit het lijstje is het vloerkleed nr.2. Het was een hele zoektocht toen ik pas geleden op zoek ging naar een nieuw vloerkleed. Uiteindelijk is dat gelukt maar nu kom ik gelijk weer een vloerkleed tegen die mij ontzettend aanspreekt. Ik heb nu niet direct een vloerkleed nodig, maar voor op de slaapkamer zou hij zeker een mooie toevoeging zijn.

In mijn huis zijn vrij veel spiegels te vinden. In elk vertrek waar je komt hangt er eigenlijk wel een. Ik vind spiegels altijd een mooi accessoire in het interieur en ook natuurlijk heel handig. Ik ben verliefd geworden op deze gouden favoriet in de vorm van een zon. Hoe hij ontworpen is in de vorm van een zon met lange stralen in goud vind ik echt prachtig. Ik ga op zoek naar een plekje in huis waar die zal stralen!

In de woonkamer heb ik een kleine salontafel en nog een klein houten tafeltje vlak naast de bank. Ik vind kleine meubelstukken altijd gezellig staan zolang het maar niet rommelig wordt. Mijn ogen vielen op de schattige zithocker nr. 6. Deze is niet alleen bedoeld om op de zitten of je benen op te leggen. Hij doet het ook heel goed als handig bijzettafeltje. Leuk rotan dienblad erop en hij zal een goede toevoeging zijn aan het interieur!

Oke dat wordt even sparen de komende tijd want deze bovenstaande items ga ik moeilijk uit mijn hoofd krijgen. Leuk projectje om de komende tijd mee bezig te gaan ieder geval!


Wat vind jij van bovenstaande items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram