Deze cadeautjes staan op mijn verjaardagswishlist!

Deze cadeautjes staan op mijn verjaardagswishlist!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat ik ook alweer bijna jarig ben. Hoog tijd om alvast een verlanglijstje te maken met cadeautjes die ik wel graag voor mijn verjaardag zou willen hebben.

Nu ben ik niet echt van het uitgebreid verjaardag vieren met grote feesten en noem maar op, toch vind ik het altijd leuk om met mijn familie iets kleins te doen met zoals lekker hapjes, heerlijke taarten en natuurlijk versiering!


Ik heb nooit genoeg boeken!

Ik ben een groot fan van boeken en dan met name kookboeken en inspiratie/interieur boeken. Ik vind het ultieme ontspanning om lekker door boeken heen te bladeren, nieuwe dingen te leren, te fantaseren en inspiratie op te doen. Boeken zijn dan ook altijd welkom op mijn verlanglijstje. Nu ben ik regelmatig in een boekenwinkel te vinden en kom ik op internet ook vaak nieuwe exemplaren tegen voor op mijn verlanglijstje, een boekenbon is dan ook altijd een perfect idee om aan mij cadeau te doen!


Een cursus tot barista!

Iets wat ik in 2020 heel graag wil leren is het zetten van goede koffie en dan natuurlijk ook met een perfecte melkschuim en kunstwerk erop. Ik zou dan ook heel graag een dag cursus willen volgen tot barista. Ik ben gek op koffie en thuis probeer ik vaak de barista uit te hangen maar een mooie melkschuim kunstwerk wil maar niet lukken. Het lijkt mij heel leuk om wat meer te leren over perfect koffie zetten qua temperaturen en de maling van de bonen en hoe ik vervolgens met een perfecte schuim ook een hartje of blad op mijn koffie krijg.


Een dagje uit?

Samen met mijn moeder en mijn zus geven we vaak aan elkaar een dagje weg cadeau. Vaak plannen we een leuk uitje en geven we een treinkaartje erbij cadeau. Een dagje uit is natuurlijk super leuk en je maakt gelijk mooie herinneringen. Als er iemand in mijn omgeving jarig is en die heeft geen idee wat die graag zou willen hebben dan is een dagje uit cadeaukaart altijd perfect. Wat ik zelf erg leuk vind zijn de museumkaarten, treinkaartjes of bioscoopkaarten!


Kunst aan de muur!

Mijn moeder maakt geweldige kunst en ik heb van haar al een paar prachtige schilderijen in huis hangen. Toch heb ik nog niet genoeg en wil ik meer aan de wand.. Ik heb al een tijdje een aantal prints in mijn hoofd die ik heel tof vind en die ik graag zou willen.

Ik heb het dan over een prints het minimalistische boobs en de geweldige illustraties van John Bond. Ik heb van Tegeluk al een heel tof tegeltje voor in de wc met minimalistische boobs erop maar een print aan de wand lijkt mij ook heel tof. Er zijn veel verschillende varianten en ik vind het maar moeilijk om te kiezen welke ik het leukste vind.

John Bond vind ik een een geweldige illustrator, zijn stijl spreekt mij super aan en ik ben al een aantal jaar verliefd op de prints met de honden. Het lijkt mij geweldig om 1 van deze 2 hondjes groot aan de muur te hebben! Welke vind jij het tofste?

1 // 2 // 3 // 4 // 5


Heb jij een verjaardagswishlist?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 6 januari 2020 / 12:13

    oh ik heb ook weer zoveel boeken op mijn wishlist staan.. nooit genoeg leesvoer inderdaad!

  2. Kim
    5 januari 2020 / 13:49

    Wat een leuke prints!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram