Deze boeken staan op mijn wishlist!

Deze boeken staan op mijn wishlist!

Als boekenliefhebber blijft mijn wishlist van boeken als maar groeien. Ik ben zoals jullie weten gek op kookboeken maar ook inspiratie boeken voor het hosten van feestjes en het dekken van tafels vind ik geweldig.

Ik heb op dit moment weer wat boeken op mijn wishlist staan die ik heel graag zou willen aanschaffen. Benieuwd? Kijk mee! 1. Pizzazzerie: Dit boek heb ik al vaker op mijn wishlist gehad maar vanwege de lange levertijd heb ik nooit zin om hem te bestellen. Toch lijkt hij mij echt geweldig omdat de blog, ‘Pizzazzerie’ ook geweldig uit. Het is een boek vol inspiratie over het hosten van een feestje, het dekken van tafels en noem maar op!
 2. Beautiful Boards: Dit boek is van Maegan Brown, blogster van The Baker Mama. Zei heeft een boek gemaakt vol inspiratie voor het opmaken van snack boards en laat ik daar dol op zijn. Het boek is nu alleen nog op E-book verkrijgbaar maar ik hoop dat hij snel weer leverbaar is al boek!
 3. Jamie’s VEG: Ik heb al aardig wat kookboeken van Jamie Oliver en ik vind ze stuk voor stuk geweldig. Nu ben ik zelf geen vleeseter en daarom spreekt mij dit boek vol vegetarische recepten van Jamie Oliver mij extra veel aan. Ik ga binnenkort snel even naar de winkel om erdoorheen te bladeren!
 4. Donna Hay Kerst: Kerstboeken zijn bij mij altijd welkom in de kast. Donna Hay vind ik een geweldige kok en haar boeken en programma’s zijn altijd heerlijk om te volgen. Ik vind het leuk dat zij een nieuw boek voor kerst uit heeft gebracht!

Heb jij nog boeken op je wishlist staan?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 30 oktober 2019 / 20:33

  Lijken mij erg leuke boeken, ik heb er ook nog onwijs veel op mijn bol.com lijstje staan!
  Thanks for sharing en een fijne week nog verder

 2. 30 oktober 2019 / 09:00

  Het boek van Donna Hay vind ik ook erg leuk!
  Ik ben dol op kerst, en vooral op leuke tips in de keuken.
  Liefs,
  Evelien

 3. 29 oktober 2019 / 12:42

  Wat een leuke boeken! Het boek van Jamie wil ik ook nog graag aanschaffen. Ik probeer steeds minder vlees te eten. Inspiratie voor gerechten is daarom zeker welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram