Deze boeken staan op mijn wishlist!

Deze boeken staan op mijn wishlist!

Overal waar je in mijn huis komt zijn wel boeken te vinden. Ik vind het heerlijk een boek te lezen of om er lekker doorheen te bladeren. Ik lees vaak allerlei verschillende genres doorelkaar omdat het bij mij erg qua mood verschilt waar ik zin in heb om te lezen. Ik verdiep mij graag ik boeken waar ik wat van kan leren, maar ook biografieën, kookboeken en noem maar op vind ik heel leuk.

Daarom staat op mijn wishlist altijd wel een paar boeken waar ik weer niesugierg naar ben. De regel bij mij is wel dat ik eerst een boek weer moet uitlezen wil ik de volgende bestellen. En dat zorgt er ook voor dat ik vaak wel van doorlezen hou. Haha goede deal met mezelf. Ieder geval ik wil je vandaag laten zien welke boeken erop dit moment allemaal op mijn wishlist staan. Benieuwd? KIjk mee!


The Plant Pharmacy
Koken met de kracht van de natuur

Dit boek heb ik al veel te vaak in mijn handen gehad en weer terug gelegd in de boekenwinkels. Het is een boek wat ongelofelijk mijn interesses heeft maar op een of andere manier komt het er steeds niet van hem te kopen. Het boek staat vol met informatie over de geneeswijze van planten en kruiden die je kunt gebruiken in gerechten. Daarnaast bevat het ook vegan recepten die je gelijk kunt toepassen. Thuis heb ik een boek waarin ook in wordt gegaan over de geneeswijze van voeding en dat is super interssant om te ontdekken. Dit boek gaat nog iets dieper en geeft een mooie duidelijk beeld wat planten en kruiden qua gezondheid voor ons kunnen betekenen.

Verkrijgbaar voor €25,99


The Flower Fix
Modern arrangements for a daily dose of nature

Als je net als ik van planten en bloem houdt, dan is dit boek, ‘ The Flower Fix’ eentje die je rechtstreeks op je verlanglijstje kunt zetten. Het boek staat vol prachtige inspiratie om zelf lekker mee aan de slag gegaan gericht op wilde bloemen en planten. Ben je ook niet zo van die standaard boeketten die je tegenkomt in de winkel en ga je liever zelf aan de slag met de pareltjes uit de natuur. Dit boek geeft je een dosis inspiratie. En daarnaast is het een prachtig boek voor op de koffietafel!

Verkrijgbaar voor €20,59


Een huis vol bloemen
Bloemstyling voor elke dag en speciale gelegenheden

Om nog even in de bloemensfeer te blijven waar ik zelf gene probleem mee heb, is dit boek, ‘een huis vol bloemen’ ook eentje die hoog op mijn wishlist staat. Ook weer zo’n prachtig boek waar je heel wat inspiratie uit kunt halen als je gek bent op bloemen. Het boek stat vol prachtige foto’s en handige tips. Dit wil je als bloemenliefhebber toch in huis hebben liggen!

Verkrijgbaar voor €29,99

Verkrijgbaar bij Bol.com voor €29,99

Heb jij boeken op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram