Demake’Up Facelook – Pinkerbell

Demake’Up Facelook – Pinkerbell

lookpinkerbell

Zoals jullie allemaal weten ben ik niet zo held in het maken van make-up looks aangezien ik zelf dol ben op simpel, basic en alleen opvallende lippen. Nu werd ik uitgedaagd door Demak’Up om een vijfde facelook te creëren. En omdat ik wel van een uitdaging hou, ben ik aan de slag gegaan.

Ik zal jullie eerst even vertellen over de andere 4 looks, je hebt namelijk de Glamour, de Grunge, de Ready to Party en de Colorful. Het doel van de Facelook is dat Demake’Up je lekker uitdaagt om te gaan experimenteren met make-up en je hoeft natuurlijk niet bang te zijn dat het niet goed gaat, ‘It will come off!’

pinkk

Nu ben ik een echt meisje meisje, die ontzettend dol is op make-up maar totaal niet overweg kan met alle producten (ook al ben ik een beautyblogger) Ik denk dat er veel meiden net zo als mij zijn en ook onhandig zijn met het maken van een kaarsrechte eyeliner wings of een mooie geblende ooglook. Vandaar dat ik ga voor simpel maar toch opvallend en dat wil ik graag aan jullie uitleggen!

Ik heb namelijk gekozen om de vijfde facelook Girly  te maken op een opvallende en toch simpele manier! En ik noem het, Pinkerbell!

Let’s GO

Zorg dat je een mooie basis aanbrengt op je gezicht, ikzelf maak gebruik van BB Cream en poeder het met transparante poeder af. Vervolgens breng ik alleen een blush aan met een mooie shimmer in voor dat dromerig/glitter effect. Vervolgens richt ik mij op de ogen, hiervoor gebruik wat licht neutrale bruintinten, wat highlighter op het wenkbrauw bot en in de ooghoek en richt ik mij verder alleen op de eyeliner.

LET OP!! Ben je net als ik niet een ster erin? No Problems, een wattenstaafje is je redder in nood en het laagje mascara verbergt de kleine hoekige stukjes! Simpel he? Opvallende make-up hoeft niet veel tijd te kosten en ook niet veel producten. Richt je op een paar punten die je wilt laten knallen en alle ogen staan gericht op jou. Ik maak mijn look af met mijn favoriete make-up product de LIPSTICK!! Lekker fel, opvallend en vooral GIRLY!

pinkpink

In totaal heb ik maar 6 producten gebruikt voor deze look, en vrijwel iedereen heeft deze producten wel in haar stash.

Lipstick – HEMA Pure Shine nr.12

BB Cream – Etos

Transparante Poeder – Essence

Eyeliner – bareMinerals

Bruine oogschaduw – Urban Decay Naked Palette 1

Blush – Pur Minerals Polynesian Pink

pinkpink2

looks

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie die natuurlijk een leuke en goede aanvulling vinden op de andere 4 looks. Vind je het een look die je zelf ook snel zou toepassen? Ik hoor het graag!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram