Deel 1 – Kijkje achter de schermen bij Fablouise!

Deel 1 – Kijkje achter de schermen bij Fablouise!

1Vandaag neem ik jullie een dagje mee in mijn dagelijks leven op een normale werkdag. Vandaag staat mijn dag namelijk vooral in het teken van werken voor de site, voor de krant en hoef ik niet op pad dus leek het mij leuk om een kijkje achter de schermen te geven…

Benieuwd wat ik op een normale werkdag o.a. allemaal doe? Kijk dan snel verder!

2De dag begin ik met ontbijten. Ik sta om 9 uur op en het eerste waar ik aan denk is eten. Ik ben dol op broodjes met chocopasta, hagelslag en beschuit maar ik vind het ook heerlijk om lekker te ontbijten met een grote kom yoghurt met granen en banaan. Goed begin van de dag!

4Wanneer ik mijn ontbijtje op heb ga ik altijd naar mijn slaap/werkkamer. Daar staat ook mijn mooie make-up tafel die er elke ochtend nog spik en span uit ziet. Maar als beautyblogger duurt dat niet lang.

5Ik begin met mijn gezicht wassen. Op dit moment ben ik nieuwe producten van Bioline aan het proberen en gebruik ik mijn favoriete reiniger van Philosophy.

6Zonder make-up op mijn hoofd is het volgende wat ik ga doen mijn hondje uit laten. Het regenende en net als ik heeft mijn hondje daar een hekel aan…

7De straten en de tuin ligt vol met prachtig gekleurde bladeren, ik ben dol op de herfstkleuren en vind de bladeren echt prachtig.

8Eenmaal weer terug van een wandeling is het volgende wat ik ga doen mijn make-up. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen en neem daarom ook extra lang de tijd.

9Als ik mijn mail gedaan heb en gekeken heb op de site bij jullie reacties is het tijd om aan de slag te gaan met nieuwe producten. Eerst moeten er natuurlijk mooie foto’s worden gemaakt. Hier ben ik bezig met de prachtige set van Pur Minerals.

10fablouise De hele dag door krijg ik gezelschap van mijn grootste vriend.

11Tussen het werken door kan ik het niet laten om even een spelletje te doen op mijn tablet. Ik ben helemaal verslaafd aan de Cookie Dozer. Hihihi het slaat echt nergens op en het is een te simpel spel maar ooo zoo leuk!

12De postbode kwam weer langs om een pakketje te brengen. Het is altijd weer een feestje om de pakjes te openen.

1Ik ben een snoepkont en tussen het bloggen door geniet ik graag van wat lekkers…

14Lunchtijd en Cookie Dozer tijd!

16Vervolgens weer hard aan de slag voor de site, artikel maken en een column typen voor de krant. Dit doe ik bijna de rest van de dag verder en ondertussen natuurlijk snoepen en nog even gezellig een wandeling maken met mijn hondje.

13Het minder leuke gedeelte van een eigen bedrijf is de administratie waaronder de belasting aangifte. Het is weer zover en gelukkig heeft mijn vriend dat ook en kunnen we het mooi samen doen. Ik leg alles klaar zodat ik het allemaal mee kan nemen naar zijn huisje.

15Ik zorg dat het artikel voor de volgende dag klaarstaat, beantwoord de laatste mailtjes, kijk of alles knor zit met de site en maak mijzelf verder klaar om weg te gaan naar mijn vriend om weekend te houden.

Dit was deel 1 van een kijkje achter de schermen. Volgende week kunnen jullie deel 2 verwachten en dan neem ik jullie mee als ik een dag op pad ga voor de site met afspraken.
Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram