Mini Decoratie tips voor in je slaapkamer!

Mini Decoratie tips voor in je slaapkamer!

Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn met het stylen van mijn slaapkamer. Hoe gezelliger die is, lekker opgeruimd en fris hoe beter ik mij voel…

Nu ben ik wel zo iemand die het liefst om de maand een nieuwe indeling heeft en nu al voor de 6de keer het bed voor het raam heeft gezet, bewijs van spreken, misschien een beetje overdreven maar voor mijzelf geeft het een heerlijk gevoel.

Ik ben vaak in de stad opzoek naar leuke spulletjes om mijn slaapkamer mee in te richten, kijkje bij de Action, de Xenos, de Blokker, noem maar op, er is overal wel wat leuks te vinden. Al is het maar alleen voor de inspiratie die je op doet in de winkels.

TIP: Ben je opzoek naar styling tips? Blader is lekker door het Ikea Magazine, het staat er vol mee!

 

Nu leek het mij wel een leuk idee om een paar dingen uit mijn kamer te nemen als inspiratie voor jullie als styling tips. Wie weet krijg je hierdoor zelf weer ideeën of nog beter, kun je het zelf toepassen.

Kijk mee naar mijn styling:

  • Blad met kaarsen en oude kop en schotel 

Loop de kringloop in, ga even langs de Action en met die spullen creëer je al een gezellig blad voor op je kamer. Leuke ouderwetse tuttig koopjes vullen met kaarsen of met soy scents, een vogelkooitje van de Action met waxinelichtjes en dan nog een Oliebrander om het helemaal compleet te maken! 

  • De Katoenplant maakt mij blij
Naast die Pioenrozen is de Katoenplant een van mijn favorieten ‘Planten/Bloemen’ ik vind ze werkelijk prachtig en super als decoratie in mijn slaapkamer. 
  • Een cakeschaal voor je gezichtverzorging  

Of je gebruikt het om lekkere cake op te leggen, of je gebruikt hem gewoon om je dagelijkse gezichtverzorging op uit te stalen. Ik vind het handig, zo heb ik alle spullen die ik dagelijks gebruik voor mijn gezicht bij elkaar! 

  • Winkeltasjes als Decoratie

Kom je in luxe winkels en koop je vervolgens iets? Persoonlijk vind ik de winkeltasjes die je eromheen krijgt echt heel mooi en een hele leuke toevoeging aan je interieur. 

 

Dit waren een paar kleine tips, die ik gebruik om mijn kamer er gezellig uit te laten zien! 

Wat vind jij? Hou jij van je kamer stylen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram