Deauty box || September

Deauty box || September

De nieuwe Deautybox voor de maand September werd bezorgd en ik was echt ontzettend benieuwd of de box deze maand meer mijn aandacht trekt. Ik heb direct mijn camera erbij gepakt en de box opengemaakt.

De vorige editie vond ik namelijk best tegenvaller en ik hoopte dan ook echt dat hier meer spullen in zouden zitten die leuk en goed bruikbaar zijn. Benieuwd? Kijk mee!

3

De box zelf ziet er zoals gewoonlijk weer erg leuk uit. De producten ontvang je in een zwart kartonnen doosje met daarin een zakje met de producten en een menu kaart met daarin informatie over de producten.

Dit keer zit er nog een extra briefje bij met een mededeling. Hierover vertel in onderaan het artikel meer!

5

De producten, dit zijn ze allemaal bij elkaar. Het ziet er vrolijk uit maar wel een beetje mini allemaal. Ik ga je ze een voor een laten zien.

6

Massage Handschoen €1,99

Dit product hebben we volgens mij allemaal wel een keer gezien en gebruikt, de bekende scrub handschoen. Ik gebruik ze heel graag en koop ze ook regelmatig. Dit product is daarom leuk en zeker bruikbaar!

7

Rimmel Nagellak Nail Tip Whitener €4,99

Op het ‘Menu’ kaartje staat dat er een leuk kleurtje in de box zit alleen ik heb de Nail Tip Whitener van Rimmel. Ik had liever een kleurtje gezien omdat ik dit soort producten al heb en amper gebruik. Een kleurtje is natuurlijk altijd leuk.

8

NAOBAY Soft Tolerance Eye Contour Cream / Sample 30 ML

NOABAY is een merk waar ik nog niet bekend mee ben. In de box zit een sample van 30 ml met een oog crème van dit merk. In de beschrijving staat dat deze crème speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige en vermoeide huid voor zowel het gelaat als de oogcontouren. In de crème zit zowel een krachtige antioxidant om je huid te beschermen en Gotu Kola en Kamille om huidirritatie te voorkomen.

9

MONU Hydrating Moisturiser Spf 15 / Sample 25 ml 

Van het merk MONU zit er een kleine sample in met een hydraterende moisturiser om je huid te beschermen tegen de zon en huidveroudering tegen te gaan. Het product hydrateert en beschermt je huid tegelijk. Het bevat een mix van natriumhyaluronaat , teunisbloem en tarwe eiwitten om je huid elastisch en stevig te houden.
10

JELLY PONG PONG Play Paint €13,90 

Jelly Pong Pong vind ik een leuk en vrolijk merk en heb ik ook leren kennen door de beautyboxen. Dit keer zit een een tube in met een product dat je zowel op je lippen kunt gebruiken als op je wangen. Het is een leuk kleurtje en belooft zelf 10 uur lang op de huid te blijven zonder dat het uitdroogt. Ik vind de uitstraling er leuk uit zien en dit is dan ook denk ik het leukste product van afgelopen maanden wat erin de box heeft gezeten.

11

Conclusie: 

De box heeft 5 producten waarvan 3 full size zijn. Ik moet zeggen dat de waarde nog erg laag is en in mijn ogen nog niet echt de moeite waard. Ik denk dat je voor het bedrag van de box leukere dingen zelf kunt kopen dan de producten in deze box. Toch vind ik het wel een verbreding met vorige maand! De Jelly Pong Pong Play Paint vind ik leuk en ga ik zeker gebruiken, de massage scrub handschoen komt altijd van pas!

12

DEAUTY = BLUX

De Deautybox heeft in de box een echte briefje achtergelaten over een vergadering met de box. Deauty heeft namelijk de afgelopen maand samengewerkt met het Belgische merk Deauty en daarmee gaan ze stoppen. Ze hebben besloten zelfstandig verder te gaan om nóg betere en mooiere gevulde boxjes te maken. Daarnaast wordt ook de naam veranderd, Deauty wordt BLUX. BLUX staat voor ‘Be Lux’.

Ook geven ze aan de kwaliteit te verbeteren en zijn ze een samenwerking aangegaan met Mari van de Ven die zal helpen met het selecteren van mooie producten en ook met het geven van uitleg. Een tipje van de sluier is dat de box ook een waarde zal hebben van minimaal €100,-. Ik ben ontzettend benieuwd!

Wil je meer informatie over de box dan verwijs ik je graag door naar de website

Wat vind jij van de deze box?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 5 oktober 2015 / 20:14

  Ik vind het jammer dat de box bestaat uit (te) veel mini’s en samples.
  Hopelijk is dat dan bij die volgende box anders 🙂

  Liefs Esmee

 2. 4 oktober 2015 / 17:41

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de inhoud niet heel bijzonder vind. Er zitten leuke items in, maar ik vind het niet geweldig…

 3. 4 oktober 2015 / 15:33

  Inderdaad jammer, heb de box ook ontvangen maar was niet heel erg enthousiast!

 4. 4 oktober 2015 / 09:34

  Ik vind de inhoud van de box toch wel teleurstellend. De Jelly Pong Pong vind ik wel een leuke toevoeging. Ben erg benieuwd hoe het in de toekomst gaat, of ze echt veranderen en of ze dat vasthouden.

 5. 4 oktober 2015 / 08:55

  Ik heb de box gister ook ontvangen en vond de producten die er in zitten wel erg fijn allemaal, want ik kan ze in principe allemaal wel gebruiken. Maar het is inderdaad wel jammer dat er maar 3 fullsize producten inzitten. Ik ben nu al benieuwd naar de nieuwe editie van de box!

 6. 4 oktober 2015 / 06:18

  Wat jammer van de box zeg, ik vind het ook niet zo.

 7. 3 oktober 2015 / 19:26

  Die Play Paint vind ik denk ik ook het leukste product wat in de box zit! Vind de kleur daarvan eigenlijk ook onwijs tof. Verder vind ik de producten niet erg spannend…

 8. 3 oktober 2015 / 19:19

  Nee, deze box is echt niks voor mij. Jammer.

 9. 3 oktober 2015 / 18:45

  Ik vind deze inhoud erg tegenvallen!
  X wordt er niet happy van 🙂

 10. 3 oktober 2015 / 17:04

  Nee, ik wordt niet echt warm van deze inhoud. Ik kan zelf niet tegen Kamille en ook die nagel whitner zou ik niet gebruiken. Jammer, wel heel nieuwsgierig of ze echt goed gaan veranderen en naar de volgende inhoud. Meestal is de eerste een knaller en dan holt het snel achteruit.

 11. 3 oktober 2015 / 14:54

  Wat een tegenvaller dat de inhoud van de box met samples of mini producten is.
  Ben benieuwd hoe het zal zijn als het veranderd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram