De zon in met Biodermal!

De zon in met Biodermal!

Afgelopen zondag heb ik de zonnebrand producten en zelfs de aftersun er alweer bij moeten pakken. Ik genoot namelijk heerlijk van de Lente zon en voor ik het door had begon mijn huidje al te verkleuren.

Ik heb snel wat producten erbij gepakt omdat je natuurlijk goed moet passen om je huid. Het is namelijk zo belangrijk om je huid te beschermen tegen UV en natuurlijk extra te verzorgen. Voor mijn huid gebruik ik nu de producten van Biodermal, en ik vertel je er graag meer over!

biodermal

biodermal2

biodermal3

Biodermal heeft in haar assortiment genoeg producten om je huid te beschermen tegen de zon. Zo zijn er producten met SPF 30 met een matterende werking, maar ook SPF 50 voor de oudere huid en natuurlijk een product die altijd voor je klaar staat wanneer je zo net iets te lang in de zon hebt gezeten, een after sun!

biodermal4

Biodermal | Zonnefluïde SPF 30 | Matterend

Het is altijd maar weer zoeken naar het juiste product die past bij je huid. Zonnebrand is een belangrijk product en mag de komende maanden dan ook zeker niet ontbreken in je badkamer.

Ik vind het zelf wel lastig om een fijne SPF te vinden voor mijn gezicht omdat ik al een aantal keren heb meegemaakt dat mijn huid er niet goed op reageert met als resultaat vervelende en geïrriteerde plekjes.

Zondag heb ik gekozen om deze variant van Biodermal erbij te pakken en heb ik eerste een klein beetje getest op mijn huid. Ik kreeg er geen reactie op en heb vervolgens het product gebruikt. Wat ik vooral erf fijn vond was dat hij lekker snel intrekt, niet plakkerig aanvoelt en mijn huid niet laat glimmen. Zo valt het product ook niet op.

Wat ik vooral fijn vind is de extra hydratatie die erin zit, je merkt echt dat het naast een SPF ook een hele voedende boost geeft aan je huid!

biodermal6

Biodermal | Zonnefluïde SPF 50 | Anti Age

Ze zeggen tegenwoordig dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met smeren tegen rimpels en pigment vlekjes. Alleen sta ik daar zelf nog niet helemaal zo bij stil. Toch ben ik van plan om over te stappen op deze SPF 50+ wanneer het volop zomer is. Ik begin met het gebruiken van SPF 30 maar het kan zeker niet kwaad om op een hogere factor te stappen wanneer de zon zich volop laat zien.

Deze SPF 50+ is natuurlijk een krachtige beschermer tegen UV stralingen maar helpt ook tegen rimpels en pigment vlekken te voorkomen. Daarnaast heeft hij net als de SPF 30 een intensieve hydratatie.

biodermal10

biodernak8

Biodermal | After Sun

Toch zal ik eerlijk bekennen dat ik toch wat verbranding had op mijn armen. ( Het ging toch sneller dan ik dacht met het zonnetje). S’avonds viel het pas op en begon het al te jeuken. Ik kon direct de After Sun testen van Biodermal of het wat hielp verzachten.

Als eerste wil ik de verpakking een compliment geven, deze is top! De after sun zin in een grote fles met een draai dop waar vervolgens het product uitkomt. Ik had vorig jaar een fles waar het bijna niet mogelijk was om mee te doseren en voor ik het wist zat alles er onder. Met deze fles kan dat wel en daar ben ik blij om.

Naast dat een After Sun verzacht en extra hydratatie geeft aan je huid, is de after zin ook een ‘bruinverlengend’  product. Een goede reden om altijd een after sun te gebruiken na het zonnen.

Ik heb de after sun goed getest door hem op mijn ‘verbrande’ plekken op mijn armen te gebruiken en als extra verzorging op mijn gezicht waar ik toch al wat verkleurd was. De geur van de after sun geeft een soort extra vakantie gevoel en het effect op je huid is heerlijk verkoelend, verzachtend en verzorgend.

biodermal13

biodermal14

Conclusie:

Wat ik vooral fijn vind is op de allereerste plek de verpakkingen van de producten. de zonnebescherming zitten in handige tubes met pompsysteem en zijn lekker compact van formaat. Hierdoor neem je gemakkelijk mee in je tas.

Daarnaast vind ik ze ook ideaal om op mijn make-up tafel standaard te hebben. Je kunt namelijk de SPF ook onder je make-up aanbrengen. Zo heb je de zonbescherming op je huid zitten, extra verzorging en ook natuurlijk je make-upje!

De geuren van de producten zijn alle 3 erg lekker, je krijgt er vakantie gevoel van. Ook de structuur is prettig en trekt zonder een plakkerig laagje lekker snel in. Dit jaar staan deze producten op de rij 1 voor mij, alleen nu nog even wachten tot het zonnetje weer doorkomt!

biodermal16

 • Biodermal SPF 30 Matterend €16,19
 • Biodermal SPF 50 Anti Age €16,19
 • Biodermal After Sun €15,29

Meer informatie over Biodermal vind je op de website.

Heb jij je zonnebescherming al klaar?
Welke producten gebruik jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 14 april 2017 / 18:15

  Klinkt wel heel erg goed. Ik vind ze alleen beetje prijzig, want ik heb zelf altijd goede zon producten voor veel minder geld.

 2. 14 april 2017 / 14:47

  Dat klinkt goed!
  Vooral die met factor 50 zal ik zeker gaan kopen 😉

 3. 14 april 2017 / 09:40

  Ik heb ook een product van Biodermal voor het gezicht, maar die liet een witte waas achter. Deze klinken beter.

 4. 14 april 2017 / 08:59

  Ik heb die voor het gezicht ook. Alleen is ie prima, maar in combinatie met make-up werkt ie niet lekker samen vind ik..

 5. 14 april 2017 / 08:03

  Klinkt top, inderdaad handig zo’n pompflacon! Wat slim om hem op je beautytafel te zetten, dat ga ik ook doen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram