De zoektocht naar nieuwe schoenen!

De zoektocht naar nieuwe schoenen!

Regelmatig koop ik nieuwe kleding maar met schoenen doe ik dat een stuk minder vaak. Toch vind ik het heel leuk om verschillende schoenen te hebben voor de afwisseling bij verschillende outfits.

Maar de reden dat ik niet vaak nieuwe schoenen koop is gewoon weg omdat ik eigenlijk wel hele fijne in de kast heb staan die ik heel graag draag en die eigenlijk nog best goed zijn. Maar een nieuw jaar betekent misschien ook wel dat ik weer is een nieuwe schoenen mag. Dit keer ben ik niet op zoektocht gegaan naar nieuwe meubels, of decoratie voor in huis, maar naar een mooi nieuw paar laarzen. Als je niet vaak naar nieuwe schoenen kijkt dan verbaas je je erover hoeveel toffe exemplaren er wel niet zijn. Dit zijn mijn favoriete pareltje die ik ben tegen gekomen. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Cowboy laarzen zijn helemaal hot op dit moment en dit soort schoenen heb ik nog niet in mijn kast staan. Een goed excuus om een paar mooie cowboy laarzen aan te schaffen dacht ik zo. Ik vind ze vooral erg mooi staan in combinatie met een flared jeans. De twijfel alleen nog is de kleur, zou ik meer hebben aan zwart of cognac kleur? Het liefst heb ik een beetje een halve/kort modelletje zonder teveel motief erop.

Qua schoen model draag ik het liefst elke dag enkellaarsjes en boots. Lekker stoer om te dragen en heel leuk om altijd te combineren met een jurkje. Ik heb in mijn collectie een stel boots die ik al 6 jaar draag. Ja je leest het goed, (6) jaar! Een heel eind maar ze zijn nog steeds perfect. Toch wil ik wel een keer wat nieuws. Ik hou wel van een wat ‘apart’ model dat een beetje grof is. De combinatie met gouden gespen of grove veters vind ik heel leuk. Ook zag je afgelopen jaar veel witte of crème kleurige boots. Dit lijkt mij leuk om in de winter periode te dragen. Leuk in combinatie met een zwarte jeans.

Al jaren spookt het door mijn hoofd om te gaan voor Dr. Martens maar ik hoor er altijd zoveel verschillende meningen over dat ik altijd nog twijfel of het merk iets voor mij is. De ene vind de schoen geweldig en tijdloos, maar er zijn ook heel veel meningen dat de schoen gewoonweg zwaar is in het dragen en dat lijkt mij niet heel erg handig als ik de in de winkel sta te werken.

Mijn aandacht in mijn lijstje is vooral gevallen enkellaarsjes van Nubikk. Ik vind het korte model heel stoer en ook het motief op het zwarte leer spreekt mij heel erg aan. Lekker stoer modelletje en ik zie het al helemaal voor mij in combinatie met een jurkje of rokje. De laarsjes van Gabor vind ik ook heel erg gaaf door het hoge voetbed en de knal rode veters. Ik ben gek op rood!


Welke schoen vind jij het tofste?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 10 januari 2020 / 12:25

    Ik vind zes en twee echt geweldig! Succes met het maken van de keuze, fijn weekend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram