De zoektocht naar de perfecte gouden ketting!

De zoektocht naar de perfecte gouden ketting!

Al een tijdje ben ik opzoek naar een mooie gouden ketting. Ik ben namelijk dol op sieraden en ik draag het dan ook elke dag. Ik heb een paar mooie kettingen in mijn collectie maar toch wil ik heel graag nog een juweeltje erbij die ik iedere dag kan dragen en kan combineren.

Een ketting die tijdloos is, subtiel en ook wat hoger zit in de prijsklasse waar ik normaal zoek. Ik vind het nog even lastig of ik los een gouden hanger ga kopen of dat het een complete ketting gaat worden. Ik heb namelijk nog een prachtig goud kettinkje waar een mooie hanger aankan. Ik heb ieder geval mijn favorieten bij elkaar gezet en een van deze moet het gaan worden. Kijk maar uit, voor je het weet staan ze ook op jou wishlist.


Zoals je kunt zien lijken de kettingen op elkaar, ik ben namelijk opzoek naar een subtiele ketting die eigenlijk elke dag gedragen kan worden. Ik ben verliefd geworden op het merk Ania Haie die een prachtige collectie heeft. Een zegelketting is natuurlijk op zich zelf al een juweeltje maar ook prima om te combineren met andere sieraden. Mijn grote favoriet op dit moment is de ‘Greek Warrior’ ketting (Nr.4). Ik vind het plaatje prachtig en de kleine details in de ketting zelf maakt hem heel stijlvol. Daarnaast is de ketting zelf wat langer waardoor die heel leuk is te combineren met mijn ‘kortere’ sieraden. De ‘Ancient Minoam’ ketting is wat korter qua model en heeft ook een prachtig design.

Ook ben ik erg gecharmeerd van de zeester hanger. Dit is een los hangertje die je zelf nog aan een kettinkje kan doen en zoals ik al zei, heb ik nog een mooie liggen. De zeester hanger vind ik door zijn vormen heel vrouwelijk en sierlijk en ook mooi om te dragen aan een langer kettinkje. Ik denk dat hij prachtig is op zich zelf maar ook in combinatie.

De kettingen met de kleine ‘rondjes’ is natuurlijk heel populair en blijft ook hartstikke tof. De variant met de kleine zegeltjes (Nr.5) is wat ‘drukker’ maar ook eentje die ik echt prachtig vind. Oh wat is het toch moeilijk, ze zijn allemaal zo prachtig… Kan jij mij helpen?Welke gouden ketting vind jij het mooiste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. Lisa
  20 juli 2019 / 17:50

  Wauw, nr. 3, 4 & 5 zijn mooi zeg!

  • Laura Louise
   Auteur
   20 juli 2019 / 17:50

   Jaaa moeilijk kiezen zo he 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram