De wondere haar wereld van Fiona Franchimon!

De wondere haar wereld van Fiona Franchimon!

Je hebt het vast en zeker al vaker op mijn blog voorbij zien komen, de producten van Fiona Franchimon. Fiona Franchimon staat vooral bekend om de geweldige Nº1 HAIRPIN die wereldwijd een hit is. Maar ook de heerlijke collectie aan haarproducten zijn echt de moeite waard om te leren kennen.

Ik heb al eerder een heerlijke shampoo en conditioner gebruikt en nu maak ik kennis met de Moisture & Balance lijn!


Maar eerst nog even terug naar de bekende haarpin, want zonder gekheid deze pinnen hoor je gewoon standaard in je tas te hebben. Het is de meest makkelijke en mooiste manier om je haar leuk in model te krijgen. Er zijn verschillende manieren hoe je de haarpinnen kunt gebruiken en dat is allemaal terug te vinden in handige tutorials op bijv. de Instagram of TikTok van Fiona Franchimon. Met deze handige videos zie jij hoe gemakkelijk je bij elke haarstijl de pin kunt toevoegen en een look mee kunt creëren.

Wat ik ook erg tof vind aan dit haarproduct is dat er steeds nieuwe leuke edities zijn. Zo heb ik een handig setje met een transparante, zwarte en bruine pin die perfect match met mijn haar maar nu heb ik ook een setje met 3 prachtige pinnen in Ruby Red, afkomstig uit de Holidaycollectie maar ook daarna gewoon een fantastische kleur. Heel tof! Maar ook setjes met beige tinten, pastel of lekkere opvallende felle kleurtjes zijn er verkrijgbaar waardoor je voor elk seizoen, elke moment een leuke pin hebt! Hoe leuk is een knalroze pin in de zomer in je haar?!

Als je een moment neemt om een kijkje te nemen naar een van de handige tutorials kan ik je garanderen dat jij ook een setje nodig bent!


Moisture & Balance | Shampoo & Conditioner set

Een goede set haarproducten in ontzettend belangrijk en dan vooral een set die ook bij het type haar past. Ik heb van mezelf heel droog haar, breekbaar en voor mijn gevoel veel te dun. Ik heb dan echt een shampoo en conditioner nodig die mijn haar een boost geeft met vocht en mineralen om het weer te laten stralen. Dit is precies wat de Moisture & Balance set doet!

De Moisture & Balence set bevat o.a. broccolizaadolie extract wat het haar beschermt (tegen hitte), ontgift en ook versterkt. Het zorgt voor een soort van beschermlaagje wat ervoor zorgt voor een toename van hydratatie.

Voor de rest heeft deze lijn nog veel meer voordelen voor je haar zoals:

  • Anti Aging
  • UV en Heat Protector
  • Omega 9 & 6
  • Retinol (vitamine A)
  • Vitamine E & C
  • 100% vegan
  • Diervriendelijk
  • Anti – statisch

Ik heb de producten nu een tijdje in gebruik en ik vind ze heerlijk. Wat ik zelf ook belangrijk vind is dat je een soort van Spa gevoel creëert in de badkamer en echt even de tijd neemt voor het verzorgen van zowel je haar als je huid. En als je dan gebruik maakt van fijne producten die goed zijn voor je en ook nog is heerlijke ruiken werkt dit super fijn. Want dat is wat deze set ook absoluut doet, de geur is heerlijk en echt perfect om ook een soort van ontspanning te creëren.


Het afgelopen jaar heb ik zelf ontzettend gestruggeld met mijn haar. Ik had vroeger altijd veel haar, een mooie slag en altijd wel een volle bos. Toen ik door een stomme infectie op mijn huid een riedel aan medicatie kreeg merkte ik al heel snel dat mijn haar hier helemaal niet tegen kon en dat het met plukken eruit viel. Iets wat mijn heel erg onzeker maakte omdat ik daadwerkelijk zag dat er enorme inhammen instonden. Ik heb toen vorig jaar besloten om extensions te nemen waardoor mijn gehele coupe weer wat voller leek. Heel tof maar uiteindelijk toen ik het er weer uit had gehaald was ik ook wel erg blij.

Vanaf dat moment heb ik mij verdiept in het verzorgen van je haar en te zorgen dat het gezond blijkt. Ik gebruik nu rozemarijn olie, ik masseer mijn hoofdhuid met de scalp massage Brush van Fiona Franchimon en gebruik nu de juiste haarproducten. Ook slik ik vitamine pillen die ervoor moeten zorgen dat mijn haar (en nagels) sterker worden. Dit allemaal met als doel dat mijn haar einde van dit jaar helemaal weer in volle glorie is!


Kortom voor mij in Fiona Franchimon echt de basis om met liefde met je haar om te gaan. De heerlijke producten met de juiste ingrediënten en dan ook nog afmaken met geweldige Nº1 HAIRPIN maar het helemaal compleet.


Gebruik jij speciale producten voor je haar?
Was je al bekend met de Nº1 HAIRPIN?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram