De witste glimlach direct na 1x poetsen met Prodent White Now Gold!

De witste glimlach direct na 1x poetsen met Prodent White Now Gold!

prodent1Tandenpoetsen behoort tot onze dagelijkse gewoontes om te zorgen dat ons gebit sterk en gezond blijft. Naast dat we het goed willen verzorgen, is een rij met witte, stralende tanden natuurlijk een droom van ons allemaal…

Om nu niet bakken met geld uit te gegeven aan specialisten die hiervoor kunnen zorgen heeft Prodent een tandpasta ontwikkeld die ervoor zorgt dat je na 1x poetsen al een stuk witter gebit hebt, hoe fijn is dat?

prodent3

Het gaat om de Prodent White Now Gold, een nieuwe revolutionaire tandpasta voor zichtbaar wittere tanden direct na 1x poetsen. Bij andere tandpasta’s kan het wel dagen tot weken duren voordat je tanden witter worden, maar bij deze tube met unieke Blue Light Technology met drie keer meer direct witmakende kracht* zal je het direct bij de eerste poetsbeurt al merken. Daarnaast heeft de White Now Gold een progressief witmakend effect en biedt het alle bescherming van een fluoride tandpasta voor een complete dagelijkse mondverzorging. Klinkt dit niet aantrekkelijk?

prodent2Natuurlijk ben ik zelf deze wonder tube gaan proberen, want een witter gebit zal ik zelf ook zeker niet erg vinden. Wat ik zo grappig vind is dat de tandpasta er helemaal blinkend uitziet en helemaal niet dof en saai. Zo krijg je al een beetje idee dat deze tandpasta je echt gaat helpen.

prodent4

prodent5De tandpasta zelf verandert in een blauwe schuim en er ontstaat een blauwe oceaan van schuim in je mond. Zodra je klaar bent met poetsen en spoelen is het blauw weer verdwenen.

Prodent White Now Gold

Ik kan direct zien als ik in de spiegel kijk dat mijn tanden er op een of andere manier ‘gezonder‘ uitzien. Daarnaast heb ik altijd last van gevoelig tandvlees maar ik merkte dat mijn gebit in het geheel fijn op de tandpasta reageerde en dat mijn tandvlees niet geïrriteerd raakte. Ik zie dat de tandpasta mijn hoektanden (die een stuk geler zijn) toch iets witter heeft gemaakt. Ik ben daarom ook zeer benieuwd hoe het resultaat gaat worden wanneer ik een tijdje deze tandpasta gebruik.

tandenIk moet zeggen dat ik onder de indruk ben, ik zie zeker verschil. Daarnaast vind ik het ook nog eens prettig dat het een heerlijke frisse tandpasta is om te gebruiken en dat je mond er op een of andere manier een stuk gezonder en frisser uitziet! Doei gele waas, hallo frisse glimlach! Kijk voor meer informatie over de Prodent White Now Gold op de website.

*Het direct wit makend effect is optisch en tijdelijk. Klinisch bewezen bij 79 personen.

Maak jij gebruik van een wit makende tandpasta?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram