De webshop komt eraan!

De webshop komt eraan!

Zoals de meeste van jullie misschien al wel weten zijn we de afgelopen tijd enorm druk bezig met de werkzaamheden rondom de webshop. En nu kan ik je vertellen dat het echt niet lang meer duurt van de telefoonhoesjes zijn op dit moment in productie!

Zelf heb ik de eerste foto´s al gezien en ik kan echt niet wachten. Ik word er zelf helemaal blij van als ik alle printjes voorbij zie komen en wij hopen natuurlijk dat jullie dat ook worden. Omdat de webshop op een andere naam gaat Msthave is er ook speciaal daarvoor een Instagram account gemaakt. En lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven of alvast een Pre Order te doen, dan kan dat ook via de Instagram. Je krijgt daarnaast op het Instagram account ook alvast een indruk van alle hoesjes die in de maak zijn!

Dus wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van Msthave, klik dan onderstaande button en volg ons op Instagram!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram