De webshop is online!

De webshop is online!

YAY! Eindelijk is het zover, het moment dat ik dit type zit ik met een big smile achter de computer. De afgelopen tijd waren we natuurlijk ontzettend druk bezig achter de schermen aan het werk voor de Msthave webshop. De webshop waar ik altijd van droomde en die nu werkelijkheid is geworden.

Op de Msthave Instagram kon je al een glimp opvangen van het hele gebeuren maar vanaf vandaag is het dan ook eindelijk zover om naar de webshop te gaan en daar zelfs een bestelling te doen.


Dat de laatste loodjes het zwaarst wegen heb ik ook zeker ondervonden bij het opzetten van deze webshop. De plannen lagen er al een tijdje, het begin was er maar toen… Gelukkig heb ik de allerbeste hulp die er nodig was om grote stappen te maken en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Op dit moment staan alleen nog de iPhone telefoonhoesjes erop maar we zijn al druk achter de schermen bezig met dit uit te breiden naar ook telefoonhoesjes voor Samsung en natuurlijk andere producten als notitieboekjes ed. We zijn ieder geval druk bezig, de eerste stappen zijn gezet en hopen nog meer mooie stappen te maken om het uit te breiden!

Voor nu wil ik je natuurlijk uitnodigen een kijkje te nemen op Msthave.nl. En heb je een iPhone en wil je graag een leuk nieuw telefoonhoesje? Of zoek je nog een telefoonhoesje voor iemand al cadeautje? Wie weet zit er wel wat leuks voor je tussen! En meld je je nu aan op de nieuwsbrief, dan ontvang je 20% korting op je bestelling!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram