De voordelen van online shoppen!

De voordelen van online shoppen!

Er gaat niets boven heerlijk onderuit gezakt online te winkelen. Helemaal in deze nieuwe lockdown hebben we natuurlijk geen keuze en kunnen we best een uurtje uittrekken om lekker onze favoriete webshops bijlange te gaan voor wat leuks!

Ik kan zelf niet wachten om weer lekker naar de stad te gaan en echt fysiek de winkels te bezoeken, toch brengt online shoppen ook een hoop voordelen met zich mee. Een van die voordelen die ik altijd ondervind is korting. Het is vast wel is opgevallen dat je online namelijk sommige producten veel goedkoper zijn dan in de winkel en dat je soms je aankoop nog aantrekkelijker kunt maken met extra kortingen.


Bron Unsplash – STIL

Opzoek naar korting!

Ik denk dat we het vast wel een keer hebben geprobeerd. Je hebt in je favoriete webshop een mooi mandje gevuld en voor het afreken ga je online opzoek naar die ene kortingscode voor extra korting! Het is altijd het proberen waard want 9 van de 10 keer is er een code te vinden voor extra korting en daar worden wij natuurlijk blij van!

Het enige wat je vaak alleen hoeft te doen is kijken of je webshop meedoet aan aan leuke kortingsactie en wanneer je gaat afrekenen hoef je alleen de code nog in te vullen. Op die manier krijg je easy korting op kleding, accessoires, leuke woon items of noem maar op!


De wereld aan keuze!

Online kun je natuurlijk veel meer vinden dan in de winkels. Ik ben er zeker voor om meer fysiek te winkelen omdat de winkelstraten er steeds leger uit gaan zien, maar eerlijk is eerlijk. Online is er gewoon veel meer keuze en dat maakt het online winkelen natuurlijk ook een stuk aantrekkelijker. Iets wat ik zelf altijd prettig vind is dat ik online vaak beter kan slagen in het kopen van broeken dan in de winkel. Ik vind broeken namelijk in de winkel kopen lastig, er zijn maar weinig mooie merken waarin ik echt mijn goede maat kan vinden en online is het tot nu toe elke keer gelukt om een paar mooie modellen die ook nog perfect passen te scoren.

Qua accessoires vind ik online shoppen ook heel fijn omdat wanneer je bijvoorbeeld sieraden wilt kopen online in de webshop al vaak voorbeelden ziet hoe het er op iemand uitziet en vooral bij oorbellen vind ik dat altijd heel handig. Ik draag meerdere oorbellen naast elkaar en op die manier zie je vaak extra leuke combinaties of inspiratie om te matchen.

Ook qua cadeautjes zoeken voor andere vind ik internet ideaal. Je hebt zoveel van die handige webshops waar je verschillende dingen kunt krijgen en dat geeft altijd een hoop inspiratie als het gaat om cadeautjes. Vaak als ik geen idee heb ga ik altijd beetje rond scrollen in de alles-in-een webshops en voor ik het weet kom ik items tegen waar ik nooit eerder op ben gekomen.


Bron Unsplash – Sincerely Media

Je hoeft de deur niet uit!

Vanwege de lockdown kunnen we niet anders, maar heel eerlijk met dit vieze weer vind ik online winkelen ook zeker geen straf. Lekker op de bank over het internet scrollen, een leuke bestelling doen en de volgende dag wachten tot je pakketje wordt geleverd. Klinkt toch perfect!

Zoek jij vaak op internet naar een extra kortingscode?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram