De tofste woondeco uit budget winkels!

De tofste woondeco uit budget winkels!

Er gaat niets boven leuke decoratie shoppen voor in huis als je het mij vraagt. Ik hou ervan om lekker rond te snuffelen naar nieuwe kussentjes, zachte kleedjes, schattige beeldjes en noem maar op. Natuurlijk vind ik het het allerleukst om dit zo budget mogelijk te doen en dat is helemaal niet zo moeilijk. Je vind namelijk bij de ‘goedkope’ winkels een hoop toffe items!

Om je enthousiast te maken heb ik een aantal items bij elkaar gezocht die nu verkrijgbaar zijn bij de Wibra, de Action, Kwantum en Kruidvat. Allemaal veel te leuk om te scoren en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Benieuwd? Kijk mee!


Bovenstaande items zijn dus verkrijgbaar bij de goedkopere winkels maar je komt ze ook gewoon tegen bij de luxe winkels en dat maakt het shoppen van deze items toch geweldig leuk. De velvet poefjes met een gouden rand zijn helemaal hot en deze variant die ook in blauw verkrijgbaar is, staat gewoon deze week in de Wibra folder voor 20 euro. Hoe tof is dat! Net als de kaars dover met een gouden insect eraan, hoe leuk is dit op je koffietafel gewoon als decoratie. ?

De gouden insecten heb je vast al gespot, bij de Sissy Boy en de dure woonwinkels kwam ik ze al tegen, maar bij Action vind je natuurlijk alles! Net als het spiegeltje in de vorm van een gouden zon. Het haakje zelf vind ik niet echt handig, maar dit spiegeltje vind ik wel heel tof. En helemaal leuk te stijlen door er 3 bij elkaar te hangen op verschillende hoogtes!

Dan heb je bij de Kruidvat nog geweldige imitatiebond dierenvachtjes. Ze stonden eigenlijk vorige week in de folder maar ik zag ze nog gewoon op voorraad in de Kruidvat bij mij in de buurt!


Wat vind jij van bovenstaande woondeco?
Zet jij iets op je wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 5 november 2018 / 21:40

    Wat een héérlijk artikel, hier houd ik echt van. Dat teakhout tafeltje van Action is precies mijn smaak, dus je snapt het al — die MOET ik hebben. Ook die bloempotstandaard van Kwantum is ge-wel-dig! Love dit soort artikels, mag van mij wel veeel vaker 😛

  2. 5 november 2018 / 17:24

    Die bloemenstandaard vind ik tof zeg! De insectentrend vind ik dan weer helemaal niets, krijg ik de kriebels van haha! Dan heb ik toch liever een schattig aapje of een eekhoorn 🙂

  3. 5 november 2018 / 13:34

    Wat een leuke items voor leuke prijsjes, vooral de poef vind ik heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram