De tofste items van Xenos!

De tofste items van Xenos!

Het is geen verrassing meer dat ik graag een kijkje neem bij de XENOS. De XENOS Is namelijk de plek waar je voor leuke prijsjes de tofste woondecoratie tegenkomt. Tegenwoordig gaan ze zo snel met de trends mee dat je zelf met een wat kleiner budget de mooiste en populairste decoratie in je huis kunt zetten. Bijvoorbeeld de geweldige paddestoel lampjes. Voor nog geen 20 euro shop je hem nu!

Ik heb ieder geval weer een aantal van mijn favoriete woonitems van de Xenos bij elkaar gezet en wil je ze graag laten zien. Ren jij al naar de Xenos?


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Ik denk dat we allemaal dit najaar dol zijn geworden op de paddestoel lampen. Je hebt ze in verschillende soorten en doen het heel goed om een sfeervol effect te creëren in je huis. Kruidvat had vorige week ook een hele schattige Mushroom lamp maar je koopt deze toffe glazen paddestoel variant (nr.3) nu bij Xenos voor nog geen 20 EUR. Dit wil je toch in huis hebben?

Bijzettafeltjes kun je als je het mij vraagt niet genoeg hebben. Met een handig tafeltje creëren je weer leuke hokjes om bijvoorbeeld een mooie plant op te zetten, kaarsen te decoreren of zelf een lekker thee of koffie hoekje mee te maken. Ik vind deze Rondo variant (nr.2) van Xenos heel tof en dat voor een leuk prijsje!

Spiegel met ronde vormen zijn ook ontzettend populair en een hele leuke toevoeging in je woning. Xenos heeft een kleine variant met golfranden (nr.6) die je heel leuk kunt combineren met andere muuritems of los als Eye-catcher.

Ik ben zelf wel een liefhebber van leuke opvallende items in huis. Ik vind daarom de lampen die Xenos nu heeft met dieren heel erg schattig en aantrekkelijk om in huis te hebben. De variant met de egel (nr.7) is toch gewoon te schattig?


Wat vind jij van deze items van de Xenos?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram