De tofste items van Sissy-Boy

De tofste items van Sissy-Boy

Vorige week bracht ik snel een bezoekje aan de Sissy-Boy en ik wist werkelijk waar niet waar ik moest kijken. Ik zag zo ontzettend veel toffe nieuwe items in de collectie zitten dat ik echt even mijn favorieten met jullie moet delen. Sissy-Boy is één van mijn favorieten winkels en dan vooral alle Homeland spulletjes. Op een of andere manier weer Sissy-Boy namelijk elke keer mijn hartje te betoveren door de prachtige prints, stoffen en kleurencombinaties.

Het was dit keer dan ook heel moeilijk om een lijstje te maken want er zijn nog zoveel meer items die ik met je wil delen. Hieronder ieder geval een paar Eye-catchers die jij vast en zeker ook graag in je huis wilt hebben. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Als het aan mijn ligt verdiend de Sissy-Boy de prijs voor de collecties met mooiste kussentjes. Ze zijn wat prijzig maar heel eerlijk, de kussens van Sissy-Boy zijn toch werkelijk waar pareltjes die je in je huis wilt hebben? Mijn grote favorieten zijn kussen nr. 6 & nr. 7. Kussentjes met een enorme print en heerlijk passend bij het najaar en de winter. Ik vind de kleuren prachtig samen!

Ook voor leuke keuken spulletjes ben je bij Sissy-Boy aan het juiste adres, naast hele leuke kopjes, theedoeken, bakjes en potjes hebben ze ook altijd geweldige lepeltjes. En dan bedoel ik echt GEWELDIG! Ik ben nu vooral verliefd geworden op de Circus set met koffielepeltje (nr. 8). Je hebt meerdere varianten maar deze goud met groen is toch echt mijn favoriet.

Wil je helemaal je interieur een boost geven dan is een kleed van Sissy-Boy het item die je moet aanschaffen. Ik zag 2 nieuwe kleden in de webshop staan waaronder deze prachtige kleurrijke variant nr. 9. Dit wil je toch in huis? In je slaapkamer? Overal!

Een spiegeltje meer aan de wand kan ook geen kwaad. Ik zag deze gouden variant met een hartje bovenin nr. 3. Hoe sierlijk en lief om dit in je toilet te hangen of ergens in je hal?


Wat vind jij van deze items van de Sissy-Boy?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram