De tofste Halloween looks om te maken!

Eind deze maand is het Halloween en ondanks dat dit feest voornamelijk populair is in het buitenland, merk ik dat ook Nederland steeds meer met Halloween doet! De winkels liggen voor griezelige decoratie en snoepgoed, verkleed winkels hebben de meest griezeligste pakken hangen en overal worden Halloween achtige feestjes georganiseerd!


Wie weet vier jij dit jaar wel Halloween en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken voor dit verkleedfeestje. Ik heb op Pinterest een aantal Halloween looks voor je opzocht waarmee jij de show kan stelen. Voor deze looks heb je wel wat talent nodig, dus misschien kun je alvast even beginnen met oefenen. Met een hysterische pruik en een paar toffe kleuren lenzen kom je ieder geval al een heel eind! Kijk mee!

1. Skull Make-up

Bron afbeelding

Met open mond staar ik naar mijn computer, wauw! Wat een prachtige looks kunnen mensen bedenken en maken. Ik vind het echt ontzettend knap en wat een talent. Deze ‘doodshoofd’ geïnspireerde look vind ik echt prachtig. Deze look maakt je echt de meest prachtigste griezel van de avond!

2. Creepy Clown

Bron afbeelding

Clowns zijn natuurlijk niet weg te denken als het gaat om Halloween. Deze look geïnspireerd op een circus tent en een doorgeslagen clown is echt geweldig. De toffe kleurlenzen maken de look helemaal creepy en helemaal af!


3. Horror clown

Bron afbeelding

Ik zou echt bang worden als ik mijzelf zo in de spiegel aantref. Wat een creepy look is dit! Als je deze neptanden laat zien rent gegarandeerd iedereen weg! Brr…


4. Joker

De film de Joker is pas uit en ik moet je zeggen dat ik deze film echt geweldig vind. 2 uur lang zat ik volop in de film en dat gebeurt bij mij niet vaak. Ik vind dan ook deze look geïnspireerd op de Joker echt geweldig. Hij is erg vrouwelijk en sexy en toch herken je direct de Joker erin.


5. Girly Skull

Bron afbeelding

Nog eentje die ik in dit rijtje een plaats wil geven is deze look met een iets ‘vrouwelijke’ skull’ Ik vind het effect van 2 gezichten altijd prachtig en een combi met een enge skull en een mooie vrouwelijke look vind ik heel mooi.


6. Pumpkin

Bron afbeelding

Nu ben ik zelf erg dol op pompoenen en daarom vond ik deze look erg tof. Bedenk maar is z’n tof idee om als enge halve pompoen voor de dag te komen.


Nu staat Pinterest vol met prachtige talentvolle inspiratie. Dus heb je niet genoeg aan deze toffe inspiratie, duik dan zeker even op Pinterest en vind de perfecte look waarmee jij dit jaar Halloween wilt vieren. Ook via Instagram onder de hashtag #halloweenmakeup vind je veel prachtige inspiratie en vaak ook handige filmpjes om de look compleet na te maken. Kan je gelijk aan de slag!


Vier jij Halloween?
Heb je wel is een toffe Halloween look gemaakt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 22 oktober 2019 / 14:27

  Super gave looks! Die skull look is mijn favoriet<3 Ik heb nog nooit een halloweenlook gemaakt.

  • Laura Louise
   Auteur
   22 oktober 2019 / 15:18

   Tof is die he! Ook mijn favoriet 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram