Halloween items van HEMA

Halloween items van HEMA

Voor Halloween moet je echt even langs de HEMA want daar vind je toch een aantal geweldige Halloween items, die wil je gewoon hebben. Van leuke mokken tot kaars houders en decoratie voor op tafel. Je kunt het niet bedenken of Hema die heeft het!

Ik heb ieder geval een aantal van mijn favoriete Halloween items bij elkaar voor je gezet die ik regelrecht op mijn verlanglijstje plaats. Snel, rennen voor je misgrijpt!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Hoe leuk is deze spooky Halloween mok (nr.2) van de HEMA? Daar wil je toch gewoon je kopjes koffie en thee dit najaar uitdrinken? Ik ben er weg van!

In het najaar branden weer weer genoeg kaarsjes en dat is natuurlijk hartstikke gezellig in huis. Je kunt het dit seizoen nog griezeliger maken met de toffe Halloween houders van HEMA. De spook en de pompoen zijn echt mijn favoriet!

Dat wordt weer bakken geblazen! Met deze pompoen cakevorm maak je niet alleen de lekkerste baksel, maar ook de griezeligste! Die wil je in je de kast hebben staan.

Versier je huis, je kamer met een van de geweldige Halloween lampjes van HEMA. Of je nu gaat voor de geweldige pompoenen of spookjes, het is sowieso geslaagd!


Wat vind jij van deze Halloween items van HEMA?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram