De tofste badmode voor komend seizoen!

De tofste badmode voor komend seizoen!

Van een echte winter kunnen we dit jaar echt niet spreken. Gelukkig maar want ik heb een hekel aan gladheid. Je weet natuurlijk nooit wat er nog gaat komen maar ik vind het prima om ons alvast te richten op het nieuwe seizoen.

Het seizoen van heerlijke temperaturen, de zon die weer gaat schijnen, fleurige jurkjes en natuurlijk de zoektocht naar de perfectie bikini of badpak!


Voor je het weet is het namelijk weer zover en is het tijd om je badmode weer op orde te hebben. Wil je een beetje met de trend meelopen dan is het zeker de moeite waard om alvast even te kijken tussen de tofste badmode die ik voor je heb uitgezocht in de webshop van de Bijenkorf. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Ik doe nu al een aantal jaar met dezelfde bikini, een zwart tijdloos model die eigenlijk nog wel een jaar mee kan maar het is toch wel weer is leuk om een nieuwe bikini aan te schaffen! Ik ben echt verliefd geworden op de bikini van Love Stories, de kleurencombinatie en de print van deze bikini (nr. 1 & 3) vind ik geweldig.

Iets wat gedurfder maar wat ik echt heel mooi vind is een witte bikini. Het mooiste is om alvast wel een beetje een kleurtje te hebben maar als je eenmaal die heerlijke zonnegloed over je huid hebt is een het zo mooi om wit te dragen. Het zorgt er dan natuurlijk ook nog is extra voor dat je nog bruiner lijkt! De bikini top van Marysia vind ik prachtig, de uitsnede van deze bandeau vind ik heel vrouwelijk. Ook de licht roze set van het merk Marysia is een van mijn grote favorieten, vooral het topje ( nr. 6) vind ik heel erg mooi.

Geen bikini dit jaar maar toch een badpak? Ook hier heb je weer zoveel mooie varianten van te vinden. Rood is 1 van mijn favoriete kleuren en een rood badpak is natuurlijk geweldig. Het doet een beetje denken natuurlijk aan Baywatch, haha! Lekker sexy en opvallend. Ik heb ook een mooi badpak gevonden met rood tinten die iets minder heftig is dan de Baywatch variant maar eentje in combinatie met wit. Het is een vintage model van Marlies dekkers waarbij de bandjes zo ontzettend mooi zijn geknoopt. De prijs is wat aan de hoge kant maar hoe tof is het om zoiets moois te dragen op het strand, je haar lekker los en een grote zonnebril op!

Als laatste nog even je aandacht voor de onwijs toffe colour blocking bikini van Agent Provocateur. Colour Blocking is al een aantal jaren een trend en naast de meest heftige sneakers zie je het nu ook op badmode. De prijs is aan de hoge kant maar wat een geweldige bikini is dit. De kleuren combinatie en de stijl ervan is prachtig. Heb je een groot budget om te besteden aan een geweldige bikini dan zou ik echt even kijken of dit iets voor je is!


Wat vind jij de leukste bikini/badpak?
Koop jij ieder jaar nieuwe badmode?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram