De tofste Back to School items! #1

De tofste Back to School items! #1

Je zit vast nog niet met je hoofd bij het nieuwe schooljaar, want eerst staat natuurlijk nog die heerlijke vakantie nog voor de deur. Toch is het een feestje om je alvast te verdiepen in je nieuwe school stash, er zijn namelijk weer zoveel toffe back to school items verkrijgbaar!

Om je een idee te geven waarmee jij volgend schooljaar de show kan stelen heb ik alvast de tofste Back to School items bij elkaar gezocht. Hup Hup, maak je verlanglijstje maar alvast klaar!Een van mijn favoriete winkels waar ik vroeger mijn schoolspullen kocht was de HEMA. Ook al is dat alweer 100 jaar geleden, tegenwoordig zijn de spullen de gadgets, de prints nog veel toffer. Maar goed al dat leuks kost natuurlijk wel wat en daarom is een korting natuurlijk altijd welkom. Bij Acties.nl heb je nu 5% korting op alles van HEMA. Scheelt natuurlijk altijd weer iets!

Ook al zit ik al jaren niet meer op school, toch vind ik het leuk om voor mijn eigen bedrijf wat handige items in huis te halen. Een nieuw notitieblok, een agenda en wat leuke pennen komen natuurlijk altijd van pas!


Moet jij dit jaar ook weer nieuwe schoolspullen inslaan?
Wat vind je van deze back to school items?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Lisa
    25 juni 2019 / 12:58

    Wat een toffe items allemaal!
    De plakband roller flamingo is leuk zeg. Ik heb geen schoolspullen meer nodig maar dit is natuurlijk altijd leuk om te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram