De tofste spiegel van Action!

De tofste spiegel van Action!

Ren naar de Action want daar heb je nu deze geweldige ovalen spiegel te koop op mangohouten voet. De spiegel is niet alleen een perfect item voor in je interieur, hij is ook nog heel vriendelijk voor je portemonnee!

Een bezoekje aan de Action is altijd een groot risico, want als je voor 1 ding heen gaat loop je standaard de winkel uit met een tas vol. Ik ging de Action naar binnen om snel even wettenschijfjes te kopen en liep uit eindelijk met make-up producten de winkel uit en met deze geweldige spiegel. Ik was namelijk stiekem opzoek naar nog een extra leuke spiegel op mijn make-up tafel en nu ben ik niet de makkelijkste als het gaat om interieur items, maar met deze spiegel was het gelijk bingo!


@fablouise.nl

Ovalen spiegel op mangohouten voet van @actionnederland ✨ voor maar €3,79 ✨ #rennen #voorjou #fy #actionnederland #interior #makeuproom #fypage

♬ Lasymorning – Official Sound Studio

Wat ik vooral erg mooi vind ik het tijdloze model. Ik vind decoratie zonder te veel poespas perfect omdat ik hier ook van weet dat het niet snel gaat vervelen. Items in combinatie met hout hebben bij mij al snel een streepje voor en passen ook heel goed bij de rest van mijn interieur dus 1 en 1 = 2!

Ik heb de spiegel op mijn glazen met gouden details make-uptafel staan en daar steelt hij op dit moment echt de show. Natuurlijk is het geen ‘echte’ make-up spiegel met een inzoom kant en noem maar op, maar dat vind ik niet nodig! Ik ben heel blij met deze budget vondst van de Action!


Deze spiegel van de Action is verkrijgbaar voor 3,79 EUR!

Wat vind jij van deze spiegel van de Action?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 3 oktober 2023 / 12:44

    Oooh wat een leuke spiegel! Die wil ik ook wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram