De sale is je beste vriend!

De sale is je beste vriend!

We love sale! Deze portemonneevriendelijke koopjesjacht zorgt voor een heerlijke shopervaring en laat dat schuldgevoel lekker achterwegen. Helaas gaat het budgetshoppen niet altijd van een leien dakje en komen er nog weleens wat frustraties en ergernissen bij kijken.

Jouw maat is nergens te bekennen, het is een drukte van jewelste en alles is totaal ongeorganiseerd uitgestald in grote bakken. Vind daar maar eens het gewenste shirtje tussen. Met de volgende tips wordt het sale shoppen en stuk leuker en heb je binnen no-time het juiste product in handen.

Houd het budgetproof

Tijdens het koopjes jagen is het ontzettend verleidelijk om veel ‘goedkope’ spulletjes aan te schaffen, die bij elkaar opgeteld nog steeds vrij prijzig zijn. Veel voor weinig is vaak nog steeds duur en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Spreek van tevoren een budget met jezelf af en probeer je hier aan te houden. Anders gezegd, houd je hier aan. Zorg dat jij het bedrag in cash bij je draagt, doe het in je portemonnee of smartphonehoesje met pasruimte en laat je bankpas én creditcard thuis. Als je toch over je budget heengaat, wordt je verplicht om een keuze te maken en zo alleen met de allerleukste spulletjes thuis te komen.

weheartit

Bron – Weheartit.com

Sample sales

Magazijnopruiming, fabrieksopruiming en collectieopruiming, het klinkt te mooi om waar te zijn. Tijdens een zogenaamde sample sale shop jij allerlei merken, zoals Fab. en Replay, voor een betaalbare prijs. Helaas adverteren deze merken niet veel over deze massale opruiming en is het aan jou om deze evenementen in de gaten te houden. Op de website stockverkopen.nl vind jij alle aankomende sample sales overzichtelijk op een rijtje en weet je precies wanneer je waar moet zijn. Zo’n sample sale bestaat grotendeels uit rondrennende vrouwen, meegesleurde echtgenoten en uiteraard veel chaos. Bereid jezelf en je GSM goed voor op al deze shopaholics en zorg voor de nodige bescherming voor je Samsung Galaxy S3 neo en een mentale voorbereiding voor jezelf.tekstFilteren

Ben jij meer een online shopper? Dan kun je deze sale-tip vast en zeker goed gebruiken. Vaak worden alle afgeprijsde artikelen op de pagina ‘SALE’ geplaatst en mag je zo een paar uurtjes uittrekken om alle resultaten door te spitten. Dit kan gelukkig makkelijker. Veel online shops maken gebruik van handige filters, zodat je in één keer bij de juiste groep producten terechtkomt. Filter als eerst op maat. Als het kledingstuk niet in jouw maat beschikbaar is, houdt het meteen al op. Vervolgens filter je op het soort kledingstuk, de kleur, het merk etc. Zet je smartphone comfortabel neer in een handige houder en maak de online koopjes jacht zo gemakkelijk en relaxt mogelijk.

weheartit3

Bron – Weheartit.com

Shop jij graag in de winkels tijdens de sale of liever online? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 5 februari 2016 / 09:52

    Aargh ik kan nooit scoren in de sale, zo irritant! In de sale ben ik de persoon die iets duurs van de nieuwe collectie koopt, whaha!

  2. 5 februari 2016 / 09:05

    Shoppen en sale is de beste combinatie die er is! Zelf vind ik het het aller fijnst om in de winkels zelf te shoppen omdat je dan kan passen. Maar op internet is alles vaak wat overzichtelijker en makkelijker te vinden. Allebei heeft dus zo zijn charmes vind ik!

  3. 5 februari 2016 / 08:09

    Pfoe hee, sale is altijd zo’n gekkenhuis! Dan vind ik online net iets fijner denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram