De reis gaat naar Parijs!

Het was nog even twijfelen of ik dit jaar op vakantie zou gaan, aangezien de drukte van mijn opleiding zag ik niet de rust om een vakantie te boeken. Om mij heen was iedereen al druk aan het boeken dat ik ook enorm veel zin kreeg in een paar heerlijke dagen weg, dus besloot ik toch maar een reisje te boeken.

 

De reis gaat naar Parijs, ik ben zelf nog nooit in Parijs geweest, maar stond toch wel hoog op mijn lijst, dus ik ben heel erg bij dat het er nu eindelijk is van komt. Ik ga samen met mijn vriend in een hotel net langs de binnenstad van Parijs.
Omdat dit de eerste keer Parijs voor mij word ben ik heel nieuwsgierig naar plekken waar je echt een keer volgens jullie geweest moet zijn. Ook ga ik 1 dag naar Disneyland wat natuurlijk ook erg gaaf is!

Voor alle dames die al is in Parijs zijn geweest of er veel over weten?

Wat raad je aan om zeker niet te vergeten langs te gaan tijdens mijn reis?

En dan heb ik het over plekken, winkels, bezienswaardigheden eet tentjes & noem maar op..

& ga jij nog op vakantie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram