De perfecte ‘Me time’ voor mij!

De perfecte ‘Me time’ voor mij!

Mijn dagelijks leven is sinds een tijdje enorm verandert en een stuk drukker geworden. Ik werk niet meer vanuit huis voor mijn blog en als freelance vormgever maar heb sinds 2 maanden een hele toffe baan gekregen als grafisch vormgever. Iets wat ik ontzettend tof vind maar wat ook veel doet veranderen.

Zo werk ik namelijk nu 4 dagen in de week bij een bedrijf en heb ik een stuk minder tijd om te werken aan mijn blog en een hoop andere dingen die ik voorheen makkelijk kon plannen zoals events. Ik ben ook eind van de dag na een drukke werkdag ook een stuk vermoeiender en daarom verlang ik graag naar een momentje voor mijzelf. Benieuwd hoe mijn perfecte ‘Me Time’ eruit ziet? Kijk mee!

m3

Een heerlijk verwen moment in de badkamer

Het eerste wat ik doe na een werkdag is een heerlijke douche nemen. Nu heb ik een hoop heerlijke doucheproducten maar mijn grote favorieten zijn die van LUSH. Ik reinig mijn gezicht met mijn favoriete dagelijkse producten en poeder daarna mijn lichaam in met de magische Fairy Dust van LUSH. Hier word ik oprecht vrolijk en ontspannen van. Comfy kleding aan, fluffy sokken en klaar!
m2

Mijn huid verzorgen

Iets wat ik heel belangrijk vind is het verzorgen van mijn huid. Ik reinig mijn huid altijd onder de douche maar een beetje extra verzorging kan geen kwaad. Ik kies een heerlijke maskertje en doe even 15 tot 20 minuten mijn ogen dicht. m4

Even helemaal niks

Om de ‘Me Time’ helemaal perfect te maken pak ik een lekkere kop thee, lekkers en duik ik tussen mijn DVD collectie of zet ik Netflix aan. Ik ben een enorme liefhebber an Disney films en hier maak je me echt blij mee. Hoe vaak ik de films ook al heb gezien, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik zet een sfeervol kaarsje aan, duik tussen mijn fluffy dekentjes en zet mijn gedachten op 0 om lekker bij te tanken.

m5

Hoe ziet jouw perfecte ‘Me Time’ eruit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. 7 december 2015 / 11:27

  aah lush! Euhmmm onesie aan… Marvel film of serie op de tv en een reep tony chocolonely 😀

 2. 26 november 2015 / 19:28

  Gefeliciteerd met je baan 😉
  Kan goed begrijpen dat wanneer je thuiskomt van het werk heerlijk tot rust wilt komen.
  Leuke tips.

  Xoxo

 3. 26 november 2015 / 11:53

  Jaaa heerlijk hoor! En wat gaaf van je baan.
  I loveee lush en een fijn filmpje er bij, wijntje… niks meer aan doen!

 4. 26 november 2015 / 00:38

  Jaaa disney films ^^ En een fluffy pyjama uiteraard. Ik kan me voorstellen dat het een hele aanpassing is als je eerst vanuit huis werkte, ik zou het te hard missen denk ik

  • 26 november 2015 / 20:19

   Haha ja het is idd een hele omschakeling maar ook een hele leuke uitdaging!

 5. 25 november 2015 / 20:11

  Oeeh heerlijk zonder fluffy sokken is er gewoon geen Me Time vind ik 😀 x

 6. 25 november 2015 / 20:07

  Wat leuk om te lezen. Ik doe het eigenlijk te weinig aan me time maar zoals jij het omschrijft doe ik het eigenlijk ook als ik het dan ooit doe.

 7. 25 november 2015 / 09:49

  Helemaal mee eens! ik hou van heerlijke warme sokken. Mijn oma heeft eens van die gebreide sokken voor mij gemaakt. Ze zien er afschuwelijk uit maar ze zijn zo lekker warm. En dan vooral heelrijk in bad met een serie, of gewoon op de bank met een knot op mijn hoofd haha

 8. 25 november 2015 / 09:34

  Heerlijk om je zo te ontspannen! Een bad kan me ook helemaal tot rust brengen.

 9. 25 november 2015 / 09:07

  Wat een fijne me-time routine heb je! Vooral een warme douche om vervolgens daarna op de bank te genieten van een kop thee onder het genot van een leuke serie vind ik heel erg fijn!

 10. 25 november 2015 / 09:04

  Wat een leuk artikel! En ja, heerlijk genieten in de badkamer. Dat kan toch nooit kwaad, hé?

 11. 25 november 2015 / 08:00

  Fijn artikel! Mijn me-time is in bad een serie kijken en dan nog een goed boek lezen in bed 🙂

 12. 25 november 2015 / 07:56

  Heerlijk! Ik kan echt genieten van een avondje me-time!

 13. 25 november 2015 / 06:36

  Fluffy sokken en even niks, jaaa! Hoe mijn Me TIme eruit ziet? Toevallig heb ik daar gisteren een tag over geplaatst :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram