De Paas brunch voor mijn familie!

De Paas brunch voor mijn familie!

Oh wat een heerlijk Paasweekend was het! Ik hoop dat jullie net als ik ook heerlijk hebben genoten. 1ste Paasdag had ik een heerlijke ‘luie’ dag en rommelde ik wat aan. 2de Paasdag organiseerde ik een brunch voor mijn familie!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op het organiseren van dingen zoals een etentje, high-tea, kerstdiner, Pasen en noem maar op. Ik hou er namelijk enorm van om lekker de keuken in te duiken en de tafel mooi op te maken. Dit kon ik ook doen voor de brunch die ik had georganiseerd voor mijn ouders en mijn zus met haar gezinnetje.


De vorige keer liet ik al zien hoe ik de tafel voor de high-tea had gedekt en dat werd goed door jullie ontvangen. Het leek mij dan ook leuk om dit keer de brunch tafel voor Pasen met jullie te delen. Ik heb een paar foto’s gemaakt en gelukkig mijn zus ook. Kijk mee!

Voor de brunch had ik bedacht om lekker veel broodjes te serveren met allerlei lekkere toppings zodat iedereen op tafel zelf een lekker broodje kon samenstellen. Omdat ik best wat verschillende broodjes had en voor 6 personen genoeg in huis had gehaald leek het mij leuk om het te serveren in mijn picknick mand. Deze is lekker groot en daar kon alles ‘gezellig’ in.


Het was natuurlijk heerlijk weer buiten en dat nodigde uit om lekker aan de tuintafel te gaan zitten. Deze had ik mooi gedekt met mijn wat schattige bordjes, houten planken, gedroogde bloemen en natuurlijk decoratie paaseieren. Ziet er gezellig uit he?


Naast de broodjes bakte ik Cinnamon Rolls waar ik zelf echt dol op ben. Ik had ze ook op mijn verjaardag gebakken en iedereen vond ze zo lekker dat ze in no-time op waren. En naast al dat hartige eten was een zoet broodje ook wel welkom. Mijn vriend bakte fluffy American Pancakes die ook erg lekker waren!Heb jij ook fijne Paasdagen gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 23 april 2019 / 17:56

  Ziet er echt super lekker en mooi uit! Ook fijn dat het zo’n mooi weer was. Zo in het zonnetje ziet het er meteen een stuk gezelliger uit 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   24 april 2019 / 07:40

   Jaaa echt geluk met het mooie weer, dat maakt het allemaal nog beter! 😀

 2. 23 april 2019 / 17:07

  Yay, ziet er heerlijk uit! Wat een gezelligheid. 🙂

 3. 23 april 2019 / 05:59

  Het ziet er heerlijk uit en je hebt de tafel heel mooi versierd.

  • Laura Louise
   Auteur
   24 april 2019 / 07:39

   Dankjewel 😀

 4. 22 april 2019 / 19:09

  Wauw dat ziet er heerlijk uit! Super gezellig ook<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram