De mooiste sieraden voor op je verlanglijstje!

De mooiste sieraden voor op je verlanglijstje!

Het duurt nog even voor de feestdagen zijn aangebroken maar het kan geen kwaad om alvast stiekem een beetje te oriënteren wat je op je verlanglijst kan gaan zetten. Een van de cadeautjes die het altijd goed doen om zowel als cadeau weg te geven en heerlijk is om te krijgen zijn natuurlijk sieraden.

Het is niet alleen een mooi item om dagelijks weer te dragen, het herinnert je ook iedere keer weer aan mooie momenten of een bepaalde herinnering aan iemand. Ik ben dol op mooie sieraden en ik heb een aantal prachtige sieraden bij elkaar gezocht die ik je wil laten zien en die misschien ook wel bij jou terugkomen op je verlanglijstje. Van prachtige parel oorbellen, gouden armbanden tot een mooie zilveren ketting, ik laat je van alles zien. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10


Pearls are always a good idea!

Parels zijn eigenlijk onmisbaar tussen je sieraden stash. Parels zijn ontzettend vrouwelijk en stralen luxe uit. Een parelketting of verwerkt in oorbellen is dan ook een feestje om te mogen dragen. Ik ben verliefd geworden op de prachtige parel oorbellen (nr.1). Net als de prachtige ‘Brioso Cortona Bella’ parelketting (nr 7.) is ook eentje die wil je gewoon om je nek hebben hangen. Het parelmoer gecombineerd met goud vind ik prachtig. Een sieraad die iedere casual outfit een level hoger maakt!

Zelf ben ik echt qua sieraden meer gericht op goud omdat dit gewoonweg mooier kleurt bij mijn huid. Maar zilver vind ik ook prachtig om te zien en al helemaal als het zilver gemixt is met een aantrekkelijke groene steen. Mijn ogen vielen dan ook gelijk op de zilveren ketting (nr.4) en de zilveren dames ring (nr.9). De combinatie maak een soort statement als je het mij vraagt.


Start your day with a earparty!

Tegenwoordig dragen we vaak niet meer 1 paar oorbellen maar vullen we onze hele oorlel met een echte earparty! Als je het mij vraagt, GEWELDIG. Hoe meer, hoe gekker, hoe leuker! Kleine oorbellen dienen hier perfect voor en kunnen ideaal gecombineerd worden met een paar grote hangers of ringen. De oorbellen van (nr.5) zijn voor een echte earparty echt een must. Subtiel maar toch lekker aanwezig! Maar ook als individu doet dit subtiele juweeltje wonderen.


Jewelry is the icing on the cake!

Als laatste wil ik nog even twee prachtige armbanden in het zonnetje zetten (nr. 2/8). Ik ben een echte horloge drager maar ik vind het vooral heel leuk om daarbij armbanden te combineren. Probeer maar is een grove schakel te combineren met een mooi subtiel armbandje. Dit maakt het geheel een stuk speelser en aantrekkelijker. Het gouden armbandje van (nr. 8) heeft een ontzettend subtiel gouden bandje met in het midden aantrekkelijke witte Zirkonia stenen. Dit juweeltje wil je toch om je arm hebben dragen?


Vind jij sieraden een leuk cadeautje om te krijgen of om te geven?
Wat draag je liever, goud of zilver?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram