De mooiste sieraden voor elke dag!

De mooiste sieraden voor elke dag!

Als het om sieraden gaat, ben ik niet makkelijk. Als ik dan ook in mijn sieraden stash kijk dan heb ik het ook vrij bescheiden, netjes op orde en weinig sieraden met te veel poespas. Ik vind vooral de simpelheid en elegantie in sieraden prachtig en dan het liefst in het goud.

Maar af en toe kom ik een paar sieraden tegen die zo erg mijn aandacht trekken dat ik ze moet hebben. Sieraden die iets opvallender zijn maar wel net zo elegant en perfecte sieraden voor elke dag. De sieraden waar ik het over heb zijn van Finaste en daar heb ik 4 prachtige varianten van. Benieuwd naar deze nieuwe pareltjes? Kijk snel mee!


Zoals ik al zei vind ik het prachtig als sieraden en dan heb ik het vooral over oorbellen, elegantie uitstralen. Ik draag bijna elke dag oorbellen en vind het echt mijn look en outfit helemaal compleet maken. Een dag geen oorbellen in, voelt ook gelijk heel kaal. Mijn ogen bij Finasta vielen gelijk op deze prachtige oorbellen in de vorm van een hart. Ze zijn ontzettend leuk, mooi qua vorm en door het design op de oorbellen zelf, net weer wat luxer qua uitstraling. Dit zijn nou echt zo’n paar oorbellen die ik zag en waar ik gelijk verliefd op werd. Hoe leuk zijn deze te dragen!

Het volgende paar dat ik je graag wil laten zien zijn prachtige druppel oorbellen. Je hebt ze vast al wel ergens voorbij zien komen want deze ‘bekende’ druppel oorbellen zijn onder de fashionista’s echt een musthave en kunnen eigenlijk niet ontbreken in je sieraden collectie.

Ook deze heb ik in het goud en vind ik een prachtige classy set om te dragen. Met een wat simpele outfit zorgen deze oorbellen er toch nog voor dat je er fashionable uitziet. Ik ben fan!

In mijn collectie zitten een paar oorbellen die erg lijken op deze ringetjes maar zijn dan helemaal glad van materiaal. Dit zijn dezelfde soort ringen qua formaat maar dan in de vorm van een croissant. Alleen al daarom wil je ze hebben! Door het mooie formaat is dit een perfecte oorbel om dagelijks te dragen. Ze zijn stijlvol en net even weer wat anders dan die standaard ringen!

En dan als laatste nog even je aandacht voor deze geweldige hartjes oorbellen. Normaal ben ik dus niet zo fan van opvallende exemplaren maar net als het bovenste paar hartjes was ik ook gelijk verliefd op deze variant met maar liefst 3 hartjes onder elkaar. De oorbel is mooi slank van formaat en zo leuk om te dragen. Dit is ook zo’n perfecte oorbel waar je er ook best 1 van kan dragen in je oor en aan de andere kant een mooi simpel knopje. Hoe leuk zijn deze oorbellen om te dragen in de zomer? Elegant, speel en heel fashionable!

Mijn sieraden collectie is uitgebreid met 4 ontzettende toffe oorbellen van Finaste. Het is nu dagelijks wel weer lastig kiezen welke ik in ga doen want eigenlijk draag ik ze alle 4 tegelijk!


Draag jij graag oorbellen? Welke paar oorbellen is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram