De mooiste schoenen voor op je wishlist!

De mooiste schoenen voor op je wishlist!

Schoenen kopen vind ik heerlijk om te doen. Want hoe leuk is het om bij iedere outfit lekker af te wisselen met je schoenen. Nu ben ik zelf dol op grove boots in de winter, al kan ik ook erg blij worden van mooie pastel kleurige hakken of fleurige sandalen.

Ieder geval heb ik heerlijk online zitten rondsnuffelen tussen een hoop prachtige schoenen bij Omoda. Omoda is namelijk één van mijn favorieten schoenenwinkels omdat ze gewoon ontzettend veel mooie merken bij elkaar hebben. En wist je dat ze naast schoenen ook leuke kleding en accessoires hebben om je hele set gelijk compleet te maken. Ik heb ieder geval mijn favorieten even bij elkaar gezet en deze kun je rechtstreeks noteren op je wishlist. Benieuwd? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Het was niet makkelijk om een selectie te maken van 9 favorieten want eigenlijk kwam in non-stop toffe items tegen. Maar het is gelukt en ik heb een mooie selectie gemaakt van verschillende modellen. Mijn grote favoriet van het lijstje is eigenlijk een gedeelde plaats. De toffe sneakers (nr. 1) van Scotch & Soda trekken namelijk ontzettend mijn aandacht. Ik vind deze kleurencombinatie heel tof voor zowel nu in de zomer als straks in het najaar. Je kunt ze makkelijk combineren omdat de kleuren vrij ‘nude’ zijn. Nog een grote favoriet uit het lijstje zijn de loafers (nr. 9). Ik ben sowieso al een groot fan van loafers omdat het gewoon heerlijk loopt en perfect is voor de zomer. Deze aantrekkelijke roze variant van Notre-V kleur trok gelijk mijn aandacht want hoe tof is deze kleur! Hier word je toch blij van?

Tijdens een avondje uit is het natuurlijk leuk om een outfit te dragen met daaronder mooie hakken. Ik kwam deze hoge sandalen tegen van Notre-V (nr. 2 & nr. 3) in zowel zwart als wit. Vooral het gouden detail op de neus vind ik heel tof. Dit zijn van die schoenen die ook gewoon niet gaan vervelen. Of je ze nu draagt met een jurkje, een rokje of skinny jeans, het staat allemaal. En volgende jaar draag je ze nog!

Ook nog even aandacht voor de sneakers van Tango (nr. 4). Wil je echt tijdloze sneakers die je perfect met alles kunt combineren. Dan moet je deze gelijk in je winkelmandje stoppen. Ze zijn helemaal nude van kleur en daarom matcht het met alles. Ik denk dat deze onder een fleurig jurkje ook zo geweldig staan! En ook dit model zijn weer schoenen die ook in het najaar nog heel tof te dragen zijn!

Als laatste nog de sandalen van (nr. 8). De kleur van deze sandalen vind ik heel gaaf en ik zie mij er al helemaal mee lopen aan de boulevard met een wit jurkje. Het heeft een bohemian uitstraling wat perfect is voor zomerse dagen! Ook zijn dit soort sandalen heel leuk te dragen met een skinny jeans en een extra enkelbandje als detail!


Wat vind jij van deze schoenen?
Heb jij een favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram