De mooiste make-up producten voor op je wishlist!

De mooiste make-up producten voor op je wishlist!

Het is weer zover, ik ben weer even het web ingedoken opzoek naar mooie nieuwe make-upproducten die regelrecht je wishlist op kunnen. Het hangt waarschijnlijk in de lucht want de laatste weken ben ik volop weer aan het make-up shoppen opzoek naar nieuwe favorieten.

Ik heb een prachtige blush van DIOR gekocht, de nieuwste mascara van YSL, een heerlijke crème van Bobbi Brown en er zijn nog een aantal prachtige items die ik heel graag zou willen. Benieuwd? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Bobbi Brown is een van mijn favoriete merken. Ik vind de make-up echt prachtig en ook ben ik de laatste tijd erg enthousiast geraakt om de verzorgingsproducten. Ik kijk altijd enorm uit naar de LE collecties en deze nieuwe lipstick in de prachtige Tomato Red kleur (nr.1) lijkt mij echt fantastisch!

Caudelie heeft heerlijke producten en dit nieuwe product een make-up/ verzorgings mist (nr. 2) zit al in mijn winkelmandje want ik ben er ontzettend benieuwd naar.

Givenchy heeft prachtige lipglosses (nr. 5) die er in de huls alleen al geweldig uitzien. Je hebt verschillende kleurencombinaties en deze variant met oud roze en een lichte tint is mijn grote favoriet. Ze zijn prijzig maar ik zie er zo veel goede review over dat ik erg nieuwsgierig ben geworden.

Charlotte Tilbury is ook zo’n merk waar ik alleen maar blij van word. Op dit moment ben ik ontzettend benieuwd naar de nieuwe bronzer (nr. 6). Ik denk dat deze perfect is voor de lente en de zomer. Omdat ik qua tint het altijd lastig vind dit soort producten online te shoppen hoop ik snel weer naar De Bijenkorf te gaan om ze te testen!

Nog een product van Charlotte Tilbury die ook al in mijn winkelmandje zit, is de eyeliner duo (nr. 7). Ook dit is een product die ik al vaker voorbij heb zien komen en ik vind het resultaat prachtig!


Wat vind jij van deze items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram