De mooiste make-up items van dit moment!

De mooiste make-up items van dit moment!

Jullie weten hoe heerlijk ik het vind om tussen alle make-upproducten te snuffelen opzoek naar mooie nieuwe items. Ik heb ieder geval weer een blik geworpen in de prachtige make-yupcollectie bij de Bijenkorf en raakte echt betoverd door alle nieuwe items die ik daar tegen kwam.

Met uitzicht naar de feestdagen lanceren de merken de meest mooiste collecties gehuld in prachtige verpakkingen die een en al ‘hebben’ uitstralen. Ik heb ieder geval even de mooiste make-up items voor je bij elkaar gezet die je wilt hebben. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

In dit lijstje staan 2 grote favorieten en dat is het prachtige palette van Charlotte Tilbury (nr. 4) en de onwijs mooie palette van HOURGLASS (nr.5). Charlotte Tilbury behoort tot mijn favoriete make-up merken en ook deze keer scoort het merk alleen maar pluspunten. Dit palette ziet er niet alleen aan de buitenkant geweldig uit. Ook binnenin heeft het de meest prachtige kleurencombinaties. HOURGLASS is ook een geweldig make-up merk maar je moet er wel flink wat voor uitgeven. Dit nieuw palette kost maar liefst 94 euro… Niet zomaar een bedrag wat je even uitgeeft als je het mij vraagt. Het palette heeft wel prachtige kleuren en een heel mooi doosje!

Mijn make-up stash zit vol Bobbi Brown en ook ieder seizoen ben ik heel benieuwd wat dit mooie merk weer op tafel brengt. De doosjes zijn altijd pareltjes om te zien en ook de kleuren die het merk altijd gebruikt word ik heel blij van. Zowel de oogschaduw duo’s (nr. 2) als palette (nr.3) vind ik prachtig!

Wil je je Dior lipstick hullen in een mooie case? Dan is de LE fashioncase (nr.7) echt een aanrader. Dit wil je toch in je tas en toilettas hebben liggen?


Wat vind jij het mooiste make-up item van dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram