De mooiste lingerie om jezelf op te trakteren!

De mooiste lingerie om jezelf op te trakteren!

Eens in de zoveel tijd vind ik het altijd leuk om mijzelf te trakteren om mooie lingerie. Het allerbelangrijkste aan lingerie is natuurlijk dat het lekker draagbaar is, stevigheid biedt en natuurlijk comfortabel zit. Maar toch vind ik de uitstraling ook erg belangrijk.

Van mooie lingerie ga je stralen en daarom is het zeker leuk om jezelf af en toe is te trakteren op een mooi setje of die ene prachtige BH! Online zag ik deze bh’s van LASCANA. De grote favoriet uit dit rijtje is nr. 1, met het prachtige patroontje. Het doet mij denken aan een lijfje van een zeemeermin en de poederroze kleur maakt hem helemaal magisch! Welke vind jij het mooiste?Ik ben het meest fan van kanten bh’s omdat deze lieflijk en romantiek doen uitstralen. Het liefst in mijn favoriet kleuren beige en poederroze! Qua bh model draag ik zelf het liefst bustiers of een balconette bh, deze laatste liften iets en dat geeft vooral bij t-shirts met een lagere halslijn een vrouwelijk effect.

Het blijft altijd een beetje uitvogelen en zoeken welk model het beste geschikt voor je is. Kom je er echt niet uit, laat je dan door een expert op meten zodat je geen miskopen doet als je een mooie bh koopt. Dit scheelt een hoop in geld en verbetert het draagcomfort!


Trakteer jij jezelf wel is op een mooie setje lingerie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 15 oktober 2019 / 18:38

    Prachtig! Ik draag dat model dus juist echt nooit, misschien toch eens proberen. Ik vind zelf zwart of nude tinten het mooist.

  2. 15 oktober 2019 / 15:09

    Wauw vooral de tweede afbeelding bevat prachtige (en ik geloof heerlijk zittende) bh’s!

  3. 15 oktober 2019 / 11:58

    Wauw, wat een prachtige bh’s. Ik draag zelf het liefste bh’s die niet voorgevormd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram