De mooiste dames laarzen voor het najaar/winter!

De mooiste dames laarzen voor het najaar/winter!

Als we de weersverwachtingen moet geloven dan hoeven we ons nog niet druk te maken om koude dagen. Het scheelt in de stookkosten maar ergens vind ik het toch wel jammer dat ik mijn herfst outfit nog niet optimaal kan dragen.

Een heerlijke trui, gecombineerd met een rokje en leuke laarzen daaronder is voor mij echt de favoriete herfst outfit. Maar goed die trui laat ik voorlopig nog even liggen. De laarzen kunnen wel uit de kast want met af en toe die bui kan je best wel een paar goede mooie laarzen dragen. Kan jij nog wel een paar nieuwe laarzen gebruiken? Ik heb bij Schoenenwinkel Donelli een selectie gemaakt de mooiste dames laarzen voor het najaar en de winter en ik denk dat je net als ik op slag verliefd gaat worden. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Shoe love is true love!

Cowboylaarzen zijn weer terug van weggeweest en wat blijven ze toch iedere keer weer tof! Cowboylaarzen gecombineert onder een flared jeans of een jurkje vind ik echt helemaal passen bij de herfst! Mijn ogen zijn gevallen op maar liefst 3 cowboylaarzen met als favoriet de variant van Shoecolate (nr.1). Ik vind het beige gecombineerd met het witte borduursel heel vet en echt een keer wat anders dan anders. Witte cowboylaarzen vind ik zelf wat moeilijker te combineren maar als ik deze van VIA VAI (nr.7) zie dan vind ik het wel heel tof om zo’n exemplaar in de kast te hebben staan! En volgens mij zijn deze straks in het vroege voorjaar ook nog heel leuk om te dragen met wat pasteltinten!


A Woman with good shoes is never ugly – Coco Chanel

Hoge dames laarzen zijn perfect om te combineren onder een jurk of rokje en geven je look een hele stijlvolle sexy twist. Mooie panty erbij met bijvoorbeeld een print en je bent op en top vrouwelijk! Ik ben verliefd geworden op de prachtige hoge zwarte dames laarzen van UNISA (nr.4). Ze zijn ontzettend tijdloos en door het ‘simpele’ model ideaal te combineren met ieder jurkje dat jij in de kast hebt hangen. Naast de prachtige zwarte variant vind ik de beige kleur (nr.5) ook prachtig en heel mooi om te combineren met warme herfstkleuren en een mooie teddycoat!


Shoes speak louder than words!

Grove boots zijn ieder jaar weer een feestje om te dragen en gaan wat mij betreft ook nooit uit de mode. Het zijn schoenen waarvan je absoluut een paar van in huis moet hebben want je kan er alle kanten mee op. Ga voor de stoere grove maar toch simpele look met de prachtige laarzen Caprice (nr.2). Of de veter variant van Shoecolate (nr 6.) die je look weer wat speelser maakt! Zet maar alvast op je wishlist want dit is je redder in nood het komend seizoen en een paar is echt een musthave!

Bron Unsplash – Laura Chouette

Heb jij al een paar mooie dames laarzen in huis?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 26 oktober 2022 / 12:27

  Oeh die witte cowboy laarzen vind ik tof!

  • Laura Louise
   Auteur
   27 oktober 2022 / 10:01

   Tof zijn ze he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram