♥ De meeste bekeken DIY van 2013!

♥ De meeste bekeken DIY van 2013!

diyDe laatste  maanden ben ik veel actiever en professioneler gaan bloggen dan voorheen. Ik behaalde mijn diploma voor Grafisch Vormgever en kreeg toen enorm veel tijd om lekker aan de slag te gaan voor de site. Iedere dag geniet ik er weer van om mooie artikelen te maken waaronder leuke doe het zelf artikelen, de DIY!

Het is iets van de laatste tijd dat ik mij daar meer op ben gaan richten en ik merk ook dat ik het zelf en mijn lezers mijn simpele DIY artikelen erg leuk vinden om te kijken. Omdat ik pas aan het einde van het jaar hiermee bezig ben gegaan heb ik er niet veel online staan maar ik verzeker je dit in 2014 meer te gaan doen! Voor nu leek het mij een leuk idee de meest bekeken DIY nog een keertje onder elkaar te zetten voor nog wat extra inspiratie. Kijk mee!

 

DIY – Sierlijke Kerstballen met Glitters en Pailletten

Mijn DIY voor de kerst die ik zelf erg leuk vind. Het zijn de doorzichtige kerstballen met lekker veel pailletten en glitters. Ze liggen bij mij op mijn tafeltje en zodra de lichtjes aan zijn stralen ze nog mooier.

1DIY – Vrolijke thee zakjes bij een High Tea!

Deze DIY verscheen zelf op de website van Culy.nl Het is een leuke tip voor een high tea en weer lekker simpel. Versier de saaie thee labels met wat washi tape en het ziet er direct een stuk gezelliger uit.

2DIY – Snoepjes als decoratie!

Snoep als decoratie, wie wil dat nou niet? Het is moeilijk om ervan af te blijven maar als je ziet hoe schattig het staat dan doe je het wel. En af en toe eentje stiekem weg snoepen valt echt niet op.

3DIY – Marshmallow Pops voor in de choco!

Een leuke en vooral erg lekkere DIY van pas geleden zijn de Marshmallow pops. Deze maakte ik voor in de warme choco en vielen goed bij jullie in de smaak.

4DIY – Washi Tape & Wasknijpers!

De smaak had ik te pakken als het ging om Washi tape, ik versierde wasknijpers ermee die ik gebruikte in mijn notitieboekjes, belangrijke papieren en voor  inspiratie posters. Het is zo simpel en zo goedkoop dat het juist daarom zo leuk is.

5DIY – Washi Tape om potloden!

Dit was de DIY waarmee ik begon toen ik de Washi Tape ontdekte. Ik kon mijn saaie potloden niet aanstaan en met behulp van de kleurrijke en vrolijke tape gaf ik er mijn eigen draai aan.

6

Al mijn DIY artikelen die ik maak zijn voornamelijk budget, ik hou er namelijk zelf niet van om 1000 spullen of ingrediënten te halen en daar iets van te maken. De kunst is juist om zo min mogelijk uit te geven en daarmee iets leuks te maken.

Vind jij mijn simpele DIY’s leuk om te bekijken?
Zie je liever een DIY over eten, interieur?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram