In de media – Fashionista Blogazine

In de media – Fashionista Blogazine

2Het is echt iets waar ik over kan dromen, een stukje in een tijdschrift. Een tijdje geleden werd ik door de Fashionista gevraagd of ik een stukje wou aanleveren over een favoriet product. Wow! Natuurlijk wou ik dat doen en met een grote glimlach op mijn gezicht ging ik direct aan de slag…

Fashionista’s Blogazine is een geweldig tijdschrift als je het mij vraagt. Het hele tijdschrift staat vol met mooie bijdragen van bloggers en het magazine in het geheel ziet er super uit. Het tijdschrift is lekker dik waardoor je heerlijk kan doorbladeren tussen heel veel leuke artikelen. Samen met een aantal andere bloggers vertellen wij in het magazine over ons favoriete product. Ook al heb ik maar een klein stukje in het magazine, ik ben er super blij mee!

3

Ik ga je niet verklappen wat er allemaal in het tijdschrift staat want dat is veel leuker om zelf uit te zoeken wanneer je zelf het tijdschrift aanschaft. Het is in ieder geval een aanrader!

Wil je een tijdschrift vol leuke artikelen, tips en leuke nieuwtjes over allerlei blogs? Het Blogazine magazine is vanaf morgen (28 jan) verkrijgbaar in de winkels voor €4,99. Je kunt hem ook online bestellen via Fashionista.nl zonder verzendkosten!

Wat vind jij van dit tijdschrift over blogs?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram