De leukste zomerse items van Protest!

De leukste zomerse items van Protest!

Met het lekkere zonnetje van afgelopen week kijk ik toch alweer uit om lekker met een jurkje en blote benen over straat te lopen. Helaas zitten we op dit moment nog steeds in een onzekere periode omtrent het Corona virus wat echt vreselijk is, maar het kan geen kwaad om ook af en toe aan leuke dingen te denken!

Bijvoorbeeld aan je zomer garderobe. Als het goed is heb je de winter kleding al netjes opgeruimd op een paar truien na en kun je alvast heerlijk inspiratie opdoen voor de nieuwe zomerse items zoals bikini’s.


Ik heb bij Protest een aantal super leuke zomerse kleding bij elkaar gezocht en ook alvast 2 prachtige bikini’s waarmee ik mijzelf wel op het strand zie liggen. Ben jij je trouwens al ready aan het maken voor komende zomer? En weet jij al of je dit jaar gaat voor een badpak, tankini of toch een halter bikini? Kijk mee naar mijn zomerse favorieten!


Een van mijn lievelings kleuren is rood en daarom ben ik ook echt helemaal verliefd geworden op de 2 rode jurkjes. In vind vooral jurkje nr. 3 heel tof door het motiefje en de knopen. Jurkje nr. 5. vind ik juist zo leuk door de lange mouwen en de mooie boho patroontje. Heerlijk om dit te dragen met leuke sneakers of sandalen.

Qua badmode ben ik normaal altijd van neutrale effen kleuren maar ik ben echt verliefd geworden op de bovenste bikini. Deze is zo tof door de combinatie kleuren. Heerlijk, op en tot zomer straalt het uit! Bikini nummer 8 vind ik juist heel sexy door de mooie laag uitgesneden lijnen, een keer wat anders en heel tof door het patroontje ook.

Heb je nou wat leuks gezien voor jezelf of bijvoorbeeld voor je vriend een toffe zwembroek (altijd leuk als cadeautje) dan krijg je nog eens 10% korting met de code: fablouise10 geldig tot 30 juni 2020


Ben jij al stiekem aan het kijken naar zomerse items?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 31 maart 2020 / 09:25

    Heel leuk en lekker zomers! Ik heb bikini #8 en vind het inderdaad een heel tof model doordat het net even anders is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram