De leukste winteritems van Sans-online!

De leukste winteritems van Sans-online!

Wat is het weer koud buiten, hoogtijd om opzoek te gaan naar warme maar vooral ook leuke winteritems om deze winter mee door te komen. Dit keer heb ik een kijkje genomen in de webshop Sans-online en de volgende items spraken mij erg aan…

Bij Sans-Online kun je terecht voor een ruim aanbod van verschillende kleding merken voor zowel de man als de vrouw. Merken als, Villa, Vero Moda, Pieces kortom allemaal merken die bij ons bekend in de oren klinken en ook nog is heerlijk betaalbaar zijn…

Ik heb een kijkje genomen en heb een paar items eruit gepakt die gewoon harstikke leuk zijn om deze winter te dragen. Kijk je mee…

Ik begin met de winterjassen die mij zijn opgevallen en die mij aanspraken, het zijn 2 totaal verschillende modellen maar allebei ontzettend leuk al zeg ik het zelf. In de webshop van Sans- onine heb je een breed aanbod van leuke dames winterjassen, dus spreken deze je niet echt aan, neem dan zeker een kijkje bij de andere…

Natuurlijk komt de leukste tijd van het jaar er weer aan, kerst & oud & nieuw en dat beketekend natuurlijk, trek je mooiste kleren aan. Ik kies het liefst voor een jurkje omdat ik er dol op ben. Je hebt de keuze uit zoveel moois dat het bijna te moeilijk kiezen is. Op Sans-online.nl zijn mij 3 jurkjes opgevallen die mij aanspreken, welke vind jij het mooiste?

Je hoeft je deze winter niet alleen te verschuilen onder een dikke trui, je kunt natuurlijk ook hartstikke leuke t-shirts combineren met een leuke blazer, want wat zijn deze prints leuk!

En als laats maar zeker niet onbelangrijk, dames broeken en leggings. Zelf draag ik het liefst een legging omdat ik erg dunne benen heb waardoor broeken al snel te wijd zitten. Mooie neutrale legging en broeken zijn leuk, maar met een print of een mooie glitter glans is voor deze tijd van het jaar natuurlijk helemaal gezellig.

Neem voor nog meer leuke items een kijkje in de webshop van Sans-Online, voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Ben jij bekend met de webshop Sans – Online? Welke items spreken je aan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram