De leukste Valentijns cadeautjes voor vrouwen!

De leukste Valentijns cadeautjes voor vrouwen!

Over 4 dagen is het zover, Valentijnsdag! Heb je nog geen idee wat je je geliefde cadeau wilt geven? Gene paniek, ik zocht de leukste Valentijns cadeautjes voor vrouwen voor je op!

Ik heb verschillende items uitgekozen in verschillende prijsklasse. Van een heerlijk boek om mee te ontspannen tot ene mooie bos bloemen die altijd mooi blijft! Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Heb jij dit jaar een cadeautje gekocht voor je Valentijn?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 13 februari 2020 / 14:10

    Wauw dat gedroogde boeketje is echt mooi! Het boek Hygge had ik zelf binnen een mum van tijd uit, echt een aanrader. Zelf heb ik geen Valentijnscadeau, maar wij zijn dan ook zondag 10 jaar samen. 😉

  2. 11 februari 2020 / 10:40

    Fujifilm heb ik ook al jaren en heb ‘m nooit goed gekregen de foto’s waren altijd overbelicht haha.. maar hij ziet er wel erg cute uit!

  3. 10 februari 2020 / 19:23

    Gedroogde bloemen zijn altijd zo mooi! Wij doen eigenlijk niet aan Valentijn, maar ik heb wel stiekem een cadeautje gekocht dit jaar hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram